Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Elég jó kapcsolatom van a mostani barátommal, annak ellenére hogy csak néhány hónapja vagyunk együtt. Nemrég a társaságom miatt, egy helyre kerültem a volt barátommal, és észre vettem, hogy nagyon megváltozott, jól elbeszélgettünk. Rájöttem, hogy kezd hiányozni, és még mindig szeret, viszont a mostani barátom nem érdemelné meg, hogy szakítsak vele. Már csak az a baj, hogy mindkettőjük iránt érzek valamit, de fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Több barátnőm szerint is szünetet kéne tartsunk, de én senkit sem akarok megbántani:(2019. ápr. 19. 19:57
1/6 anonim válasza:
Ha szünetet tartasz akkor 100% hogy szakitani fogsz.
2/6 anonim válasza:
Személy szerint maradnék a mostani kapcsolatomban inkább. Persze, változnak az emberek, de nem nehéz beleképzelni túl sok jót a másikba, csak mert most egy új oldalát mutatja. Ha régen valamiért nem működött, hát hagyni kell és tovább menni. Persze, ez csak az én szubjektív véleményem.
4/6 anonim válasza:
Most van egy fiú, akivel hónapok óta megérted magad. Ennyi idő alatt talán kiismerhetted.
A volt barátodat pár órán át láttad és azt hiszed, hogy megváltozott. De ezt csak hiszed. Nem vagy róla meggyőződve. Pár óra erre kevés.
Melyikőtök szakított és miért? Volt oka rá?
Gondold át, de én a mostaninál maradnék.
5/6 anonim válasza:
A régit engedd el. Ami egyszer nem működött, az nem is fog. Számtalan ember bánta már meg, hogy több esélyt adott valakinek. Ne ess ebbe a csapdába. Mindenkinek csak egy esély jár, nem több. Csalódni fogsz, ha azt hiszed, megváltozott.
6/6 A kérdező kommentje:
Három napig voltunk egy helyen, és sokat beszéltünk. Viszont fogalmam sincs mihez kezdjek..
2019. ápr. 21. 12:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!