Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Szóval van egy fiú aki nekem nagyon tetszik régóta és ma írta nekem hogy szerelmem stb..amit nm érték mert,
Múlt héten volt egy házi buli ahol ő is ott volt be voltunk rúgva mind ketten és mondtam neki h szeretem őt és sírtam is neki és az mondta ő is szeret
Aztan fel mentünk a szobajaba és megcsokolt😭😭 és simogatott ott lent és annyira jó érzés bizsergett az egész testem..
Csokolgatta a nyakam és folyamatosan mondta hogy szeretlek😭közbe történt pettingeles🙄amit mind a ketten élveztünk
Aztan mikor oda került volna a sor.. (én még szűz vagyok) akkor azt mondta h nem lehet..
Őszintén én abban a pillanatban gondolkozás nélkül lefekudtem volna vele..
De ő nem akarta☹️nem tetszettem neki? Nem kívánt eléggé?
Másnap nem beszéltünk..
Aztan a hét többi napján úgy viselkedtunk egymással mintha semmisem történt volna
Aztan ma arra ébredtem hogy írt egy regényt hogy nagyon tetszek neki és szeret engem stb..
Es találkoztunk 1 óraja kb és megcsokolt újra
De nem kérdezte meg h lennék e a barátnője vagy valami..
Szóval most mit csináljak?
Nem tudok el menni rajta..
Az egyik percben mintha én lennék a mindene a másik percben meg mintha kozombos lennék számára 😭😭
Valaki adjon nekem tanácsot köszönöm!!
(17 vagyok ő 18)
Egyszerűen egy kicsit éretlenek vagytok még! Csak nyugi!
Lassan eljuttok mindehová.
F/60
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!