Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Nos, van egy román fiú, aki tud magyarul is beszélni, és egy iskolában járunk, csak külön osztályban. Első találkozásunk óta nagyon jóban vagyunk egymással, mindig hozzám jön megölelni jó sokáig, beszélgettünk sok mindenről, piszkálom őt, szeretem, amikor hamar felkapja a vizet. Pár hónapig nem nagyon gondoltam arra, hogy lehetne több is köztünk, mivel egy nagyon jó barátnak tekintettem őt. Viszont egy hete ez az egész megváltozott....Egyre többet gondolok rá, mindig őt keresem a folyóson, alig várom, hogy megöleljen, de mikor megjelenik, akkor alig birok a szemébe nézni, és ha kettesben vagyunk, akkor nem tudok mit mondani, egyszerűen zavarban leszek, és nagyon furcsa ez az érzés. Szerintetek mi ez a nagy felfordulás? Egyébként én lány vagyok, ő fiú, és én vagyok a magasabb nála, de egyáltalán nem lenne gond, ha esetleg összejövünk....2019. ápr. 12. 15:13
1/3 anonim válasza:
Haribo è la bontà...
...che si gusta ad ogni età
3/3 anonim válasza:
Írod, hogy hamar felkapja a vizet... Tudod ezt a tulajdonságát hosszú időn át tolerálni?
F.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!