Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz?
Csomó osztálytársam volt már szerelmes (ténylegesen), sőt sokuknak már barátjuk/barátnőjük is volt. Rendszeresen csipkelődnek velem hogy nekem még senki sem tetszett, senkibe nem voltam még szerelmes.
Volt amikor valki iránt érdeklődni kezdtem, de mindig kifogtam azokat akikinek vagy van párjuk, vagy tök más személyiségek mint aminek mutátják magukat.
Az eggyik osztálytársam (én csak bárátomnak tekintettem) azt mondta kedvel, és amikor ezt leírta egy üzenetbe egyszerűen nem tudtam mit válaszoljak. Féltem válaszolni, így nem írtam vissza neki semmit és ezzel megbántottam. De nyuszi voltam odamennei hozzá és elmondani mi van.
Szerintetek gáz hogy nem voltam még szerelmes, nem tetszett senki?
Nagyon helyesen írta az első válaszoló.
Csöppet se bántson, hogy még nem voltál szerelmes, de megírhattad volna konkrétan a korodat, mert a tini kapcsolatok több évet is felölelhetnek. Ettől függetlenül ne tekintsd gáznak.
Én is azt tanácsolom, hogy beszélj az osztálytársaddal, akinek nem válaszoltál. Szedd össze magad, gondold át többször a mondandódat, és állj eléje!
Biztos lehetsz abban, hogy idővel valaki (valakik) megtetszik Neked, vagy Te tetszel meg valakinek. Légy nyugodt és sok sikert!
(Esetleg a szerelmet és kapcsolatokat illetően - füllents Te is, akárcsak közülük egyik-másik...!)
F.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!