Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt a fiú?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a fiú?

Figyelt kérdés
Régebben már kiírtam egy kérdést ezzel a témával kapcsolatban, de most szeretném kibővíteni. Még február végén bejelöltem facen ezt a fiút, kb délután négykor, viszont mivel ő sokáig nem is jelölt vissza, én este töröltem a jelölést. Másnap azonban megint bejelöltem délután, amit ő harmadnap reggel törölt is. Eléggé rosszul esett, így úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom a fiúval tovább, elfelejtem. Viszont ő újra elkezdett nézegetni, pillantgatni rám, már csillogó szemekkel. Egy nap többször is. Barátnőm is látta. Volt, hogy tesi után mentem ki a teremből, valaki, ahogy mögém ért, erősen köhögött, én hátrafordultam és megláttam Őt. Még az nap többször is nézett, visszapillantgatott és mosolygott rám. Másnap olyan is volt, hogy többször ki be járkált a termébe, én ott ültem a terem ajtó melletti padon, és mikor többször elment előttem, rám rám pillantott csillogó szemekkel. Volt, hogy fütyülve, majd erősen köhögve ment el előttem. Egy újabb nap olyan is volt, hogy a suliban messziről nézett több másodpercig, aztán mikor elmentünk egymás mellett, ő elkezdett nézni csillogó szemekkel, és addig nézett, míg el nem mentünk egymás mellett. Még az nap háromszor is rám pillantott, mikor jött ki a terméből, meg volt olyan is, hogy kicsit messzebb ment tőlem, nagyon lassan és nagy boci szemekkel nézett. Viszont a haverjai nem igazán mutatnak pozitív jeleket a számomra...volt, hogy mikor 1/2 haverja meglátott, egyből kérdezte a fiútól, hogy "láttad"?, Ő meg azt felelte, hogy "láttam". Már egyre több haverja nézeget engem. A héten odamentem az egyik haverjához és megkértem, hogy szóljon neki, hogy beszélni szeretnék vele valamikor. Erre a haverja azt mondta, hogy persze majd szól neki, én kérdeztem, hogy "biztos"?, Ő meg fura hangon mondta, hogy "biztos", aztán elfordultam, viszont akkor, akivel beszéltem, kinevetett (ezt a barátnőm látta, aki messziről nézte, hogy beszélek vele) aztán az a srác az ott lévő haverjának mutatott valamit a telóján, és mind ketten rám néztek....szóval nem tudom, hogy mi van most....miért nézeget ilyen szemekkel, így, ha a haverjain látszik, hogy tudnak valamit rólam, nem jó értelemben? Szerintetek érez valamit irántam az adott fiú, de tagadja a haverjai előtt, mert félti a büszkeségét? Vagy mi ez az egész? Fontos lenne, ha segítenétek! Előre is nagyon szépen köszönöm!!!
2019. ápr. 6. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem mindannyian dinnyék vagytok.

-Ha annyira érdekel a srác akkor odamész hozzá beszélgetni

-Ha a srácot érdekelnéd akkor nyitna feléd

-Ha félti a büszkeségét akkor idióta.

-Nagyon gyerekesen viselkedtek.

Nézd, lehet engem neveltek rosszul, vagy hibás az értékrendem, de ha tetszik valaki, vagy szimpatikus akkor igenis odamegyek hozzá beszélgetni, aztán ha viszonozza a közeledést elhívom randizni. Ha meg nem vagyok neki szimpi akkor így jártam, legalább ezt is tudom, továbblépek. Álmodozni, jeleket figyelni, beszarinak lenni nem jó.

2019. ápr. 6. 09:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen, azzal a különbséggel, hogy a srácnak sem facebookja, sem instaja, semmije nem volt. Csak a suliban találkoztunk, mindig, minden egyes alkalommal néztünk egymást olyan hosszasan, amilyen hosszasan senki mással. Voltak jelek, amik arra utaltak, hogy bejövök neki, de voltak olyanok is, amik pont az ellenkezőjét mutatták. Aztán rájöttem, hogy barátnője van egy elég hosszú ideje.

Nem lehet, hogy a tiéd is kapcsolatban van, és ezért nem lép? Ahogy lejött az írásodból, a haverjai inkább gúnyolódhatnak veled, nem vesznek komolyan. Szerintem, ha ő eddig nem lépett semmit, hagyd őt. Majd ha kellesz neki, úgyis keresni fog, hiszen felhívtad a figyelmét arra, hogy tetszik neked.

2019. ápr. 6. 09:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Utolsó: Nem, még soha nem is volt barátnője.
2019. ápr. 6. 13:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még tanácsok! (:
2019. ápr. 6. 14:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!