Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a fiú?
Szerintem mindannyian dinnyék vagytok.
-Ha annyira érdekel a srác akkor odamész hozzá beszélgetni
-Ha a srácot érdekelnéd akkor nyitna feléd
-Ha félti a büszkeségét akkor idióta.
-Nagyon gyerekesen viselkedtek.
Nézd, lehet engem neveltek rosszul, vagy hibás az értékrendem, de ha tetszik valaki, vagy szimpatikus akkor igenis odamegyek hozzá beszélgetni, aztán ha viszonozza a közeledést elhívom randizni. Ha meg nem vagyok neki szimpi akkor így jártam, legalább ezt is tudom, továbblépek. Álmodozni, jeleket figyelni, beszarinak lenni nem jó.
Velem is volt ilyen, azzal a különbséggel, hogy a srácnak sem facebookja, sem instaja, semmije nem volt. Csak a suliban találkoztunk, mindig, minden egyes alkalommal néztünk egymást olyan hosszasan, amilyen hosszasan senki mással. Voltak jelek, amik arra utaltak, hogy bejövök neki, de voltak olyanok is, amik pont az ellenkezőjét mutatták. Aztán rájöttem, hogy barátnője van egy elég hosszú ideje.
Nem lehet, hogy a tiéd is kapcsolatban van, és ezért nem lép? Ahogy lejött az írásodból, a haverjai inkább gúnyolódhatnak veled, nem vesznek komolyan. Szerintem, ha ő eddig nem lépett semmit, hagyd őt. Majd ha kellesz neki, úgyis keresni fog, hiszen felhívtad a figyelmét arra, hogy tetszik neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!