Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bocsi meghülyültem kell a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsi meghülyültem kell a józan ész. :D Ebből milyen következtetést tudtok levonni, mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Év elején jött egy új lány az iskolába,első perctől kezdve tetszik,és én nem vagyok az a "Jó a csöcsöd,kő kóla?" típus.Szóval elég sokat szemezünk,ami nem abból áll,hogy percekig nézzük egymást,hanem valami furcsa módon minden nap,és mindenhol összeakad a tekintetünk,olyan,mintha valamit közölni akarna a szemeivel,vagy a túró tudja,de "a szem a lélek tükre".Múlthéten letolt egy dumát teljesen spontán,hogy hello szia szevasz,van nálatok terasz. Ez nem kötött le annyira és nem is tetszett a stílus,így mondtam,hogy "Van!"és tovább álltam. Ennyit beszéltünk eddig,ha minden igaz.Esetleg,ha te vagy Einstein,légyszíves segíts nekem.Köszi! Jó étvágyat!

2019. márc. 25. 21:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Leírom ismét a magam véleményét, ahogyan én cselekednék. "...- korrekt módon - nyomulni kezdenék feléje. Aztán eldőlne..."

F.

2019. márc. 27. 19:31
 12/13 anonim válasza:
Jézus, megadta a kezdő lökést, te meg itt bénzázol h átlagos dumával ment oda. Legalább ő oda ment, pedig te vagy a férfi...
2019. márc. 29. 12:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem jött oda,útba estem neki,vagyis ő nekem...
2019. márc. 29. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!