Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bocsi meghülyültem kell a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsi meghülyültem kell a józan ész. :D Ebből milyen következtetést tudtok levonni, mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Év elején jött egy új lány az iskolába,első perctől kezdve tetszik,és én nem vagyok az a "Jó a csöcsöd,kő kóla?" típus.Szóval elég sokat szemezünk,ami nem abból áll,hogy percekig nézzük egymást,hanem valami furcsa módon minden nap,és mindenhol összeakad a tekintetünk,olyan,mintha valamit közölni akarna a szemeivel,vagy a túró tudja,de "a szem a lélek tükre".Múlthéten letolt egy dumát teljesen spontán,hogy hello szia szevasz,van nálatok terasz. Ez nem kötött le annyira és nem is tetszett a stílus,így mondtam,hogy "Van!"és tovább álltam. Ennyit beszéltünk eddig,ha minden igaz.Esetleg,ha te vagy Einstein,légyszíves segíts nekem.Köszi! Jó étvágyat!

2019. márc. 25. 21:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem vagyok Einstein, de nagyon szeretem a munkásságát.

Van asszem valami olyasmi mondata, hogy: "Isten nem kockázik!"

Azt ajánlom, hogy ne távolról találgass és figyeld őt, hanem ha tényleg tetszik, akkor tegyél is érte. Kapd el valamikor a folyosón és kezdeményezz egy értelmes beszélgetést pl: Szia! xy vagyok. Sokszor látlak a folyosón de még nem tudtam rá jönni, hogy melyik osztályba jársz... vagy Szia. xy vagyok. szimpatikusnak tűnsz, meghívhatlak valamire a büfében?

A lényeg, hogy ne félj kezdeményezni! fiú vagy! A lányok még nálad is kevésbé mernek kezdeményezni, bármennyire is félős vagy.

16/L

2019. márc. 25. 21:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Tudom melyik osztályba jár,azt is tudom,hogy nem jó fej amolyan vagány amit többé kevésbé tetszik is.Nem a pénzemből szeretnék neki adni,és biztosra szeretnék menni.
2019. márc. 25. 21:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézetem szerint a lány már nem bírta a tétlenségedet és kezdeményezett, Te pedig nem vetted a lapot. Fentebb már tanácsolták, én is megteszem: légy már annyira "tökös", hogy odamész hozzá és megszólítod. Azt ne várd el tőlem, hogy azt is leírjam, mit mondj (előttem már adtak jó tanácsot, ráadásul nem is fiú adta).

F.

2019. márc. 26. 09:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,ment a pacsi! Ne akarjak biztosra menni,ugye?
2019. márc. 26. 15:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Kérdés, ki mit képzel ebben a helyzetben biztosra menésre. Azt tanácsolom, hogy kezdj beszélgetést a lánnyal. Ha kedves lesz, mosolygós, szívesen válaszol a kérdésekre, tovább fűzi az elkezdett témát "veszi a lapot", hogy közelítettél feléje, hogy megszólítottad, akkor vélhető, hogy kedvére van a társaságod. Utána beszéljetek bármiről, ami eszetekbe jut. Így tudjátok meg a másik nézetét bármiről a világon. Téma lehet bármi, de ha látod, hogy őt nem érdekli, akkor kezdj más témát, de megjegyezheted, hogy téged éppenséggel nagyon érdekel. Ezek után csak néha-néha utalhatsz arra, hogy téged érdekel.
2019. márc. 26. 16:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem le se szar . Ő egy vagány csajnak tűnik Félek,hogy elhajt.Annyit már fejlődtem,hogy a szemébe merek nézni hosszasan a kiszemeltemnek,de nem szeretnék én lenni az iskola bohóca akit elhajtott egy lány.Utána 3 hónapig mindenki rám mutogatna.Oké nem mások véleménye a fontos,de azért kínos tud lenni ez a helyzet....
2019. márc. 26. 17:22
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha sokáig nézitek egymást és ő már megszólított, akkor vagy várja a reakciódat, vagy csak játszik veled.

Részedről a közelítést úgy javaslom hogy elegyedj vele többször is szóba. Ha szívesen válaszol, akkor ez jó jel. Ne mindjárt azt kérdezd, hogy akar-e a barátod lenni. A kölcsönös vonzalom egymás megismerése (kiismerése) után alakul ki pozitív vagy negatív irányba.

F.

2019. márc. 27. 08:30
 8/13 A kérdező kommentje:
A megszólítás nem biztos,hogy jel,mert azért egy "Hello,szia szevasz,van nálatok terasz?" elég átlagos....
2019. márc. 27. 13:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Most magamról írok, ami nem biztos, hogy egyezik a Te nézeteddel: a tényt, hogy egyszer csak megszólított a lány, már közeledési szándéknak veszem , azaz arra vár, hogy beszélgetést kezdjek vele (végső rosszként - úgy venném, hogy kigúnyolt a mamlaszságomért, de éppen ezért - korrekt módon - nyomulni kezdenék feléje. Aztán eldőlne...
2019. márc. 27. 16:47
 10/13 A kérdező kommentje:
Szóval,ha jól értem ezt besorolhatnám a jelek csoportjába?
2019. márc. 27. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!