Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet meghülyültem?

Lehet meghülyültem?

Figyelt kérdés

Mosogattam és mintha egy fekete valami leesett volna mellettem a székről és a konyharuha elkezdett mozogni mintha meghúzták volna. Este kint voltam a villanyórát bediktálni és a ház sarkánál láttam egy zöld zakós széles vállú embert aztán oda világítottam sehol semmi oda mentem nem láttam semmit sem de még a kutyák se ugattak hogy elszaladt volna. Furcsán rossz érzésem van.

Pár napja párom is észre vett egy két furcsaságot. Például nézi a tv-t és a másik szobában mintha eldőlt volna egy üveg átment de sehol semmi. Valaki tudna valamit tanácsolni hogy ilyenkor mit tegyünk?

2019. febr. 28. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Le kellene állni az anyaggal!
2019. febr. 28. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
:O
2019. febr. 28. 20:37
 3/7 anonim válasza:
100%
Para lehetett. De szerintem nem hülyültél meg. Magyarázatom nincs rá,és tanácsom sincs, de ilyen furcsaságokat én is átéltem, a legdurvább az volt amikor teljesen egyedül laktam egy minigarzonban és éjjel arra riadtam fel hogy valaki mintha csikizné a talpam és pár másodpercre rá wc lehúzás, úgy ahogy voltam pizsamaba telefonnal a kezembe szaladtam az utcára nem is mertem akkor visszamenni a legjobb barátnőmhöz mentem. Persze senki se hiszi el mindenki azt mondta csak álmodtam.
2019. febr. 28. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

Ezt komolyan mondom. Amerikában többször előfordult már, h titokban emberek laktak valaki házában!

Pl.: a fiatal nő hangokat hallott a padlásrol. Nem foglalkozott vele azthitte egerek. Aztán egyszer "poénbol" felszolt, h van-e ott valaki és válaszolt a bújkáló.

A késes csávórol nem is beszélve, aki a ház tulaját nézte alvás közbe. Rejtett kamera buktatta le. Vmi pszichopata volt.

2019. febr. 28. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Én hiszek neked, hármas.

tehát:

``teljesen egyedül laktam''

``éjjel''

``arra riadtam fel hogy valaki mintha csikizné a talpam ``

- volt ott egy entitás (szerintem)

``Mosogattam és mintha egy fekete valami leesett volna mellettem a székről és a konyharuha elkezdett mozogni mintha meghúzták volna. Este kint voltam a villanyórát bediktálni és a ház sarkánál láttam egy zöld zakós széles vállú embert aztán oda világítottam sehol semmi oda mentem nem láttam semmit sem de még a kutyák se ugattak hogy elszaladt volna. Furcsán rossz érzésem van.''

- ilyenkor lehetséges, hogy az (alsó-/közeli) asztrálvilágba látsz bele ... tehát a fizikai világban nem észlelhető az entitás a profán (=durva fizikai) világra irányuló érzékekkel ... az asztrálba belelátás nagyon sokszor spontán módon, váratlanul történik - főleg a kezdőknél, mint amilyen én is vagyok

... a macskának sokkal jobb az ilyen jellegű érzékelése, mint a kutyának ... az inkább csak megijed, szerencsétlenkedik, de a macska az tudja mivel áll szemben ... akár még hívni is tudja, ha esetleg olyan macska. :)

``Pár napja párom is észre vett egy két furcsaságot. Például nézi a tv-t és a másik szobában mintha eldőlt volna egy üveg átment de sehol semmi.''

- ez szerintem tipikus kezdőszintű spontán megjelenő asztrál érzékelés (példa: gyorsan elhussan (ekkor észlelted hirtelen) és érzed belül, hogy mi az)

Még egyet leírok, ha már így alakult:

Holly Wood iszonyú ocsmány módon és iszonyú gusztustalanul sarkítva-túlozva csinál(t) pénzt ezekből a jelenségekből. Életemben eddig talán két filmet láttam, aminek köze volt az okkulthoz ... tehát: hitelesen, pontosan, konkrétan mutatta be a jelenségeket.

2019. márc. 4. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is foglalkoztat ez a téma, de végtelenül hitetlen vagyok ilyen téren. Soha nem volt ilyen tapasztalatom, és a józan eszem miatt nehezemre esik elhinni az ilyesmit. De hallottam már olyan embertől is hasonló storyt, akinek pedig bízom az eszében, tudom hogy nem bolond. Mi áll ezeknek a hátterében? Traumák, lelki állapot? Családi háttér? Hogyhogy nem figyelhető meg társaságban?
2019. márc. 5. 22:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző:

társaságban is megfigyelhető mindez, de ott (a sokszínűség miatt) tompultabbak lehetnek az érzékek.

2019. ápr. 9. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!