Lehet meghülyültem?
Mosogattam és mintha egy fekete valami leesett volna mellettem a székről és a konyharuha elkezdett mozogni mintha meghúzták volna. Este kint voltam a villanyórát bediktálni és a ház sarkánál láttam egy zöld zakós széles vállú embert aztán oda világítottam sehol semmi oda mentem nem láttam semmit sem de még a kutyák se ugattak hogy elszaladt volna. Furcsán rossz érzésem van.
Pár napja párom is észre vett egy két furcsaságot. Például nézi a tv-t és a másik szobában mintha eldőlt volna egy üveg átment de sehol semmi. Valaki tudna valamit tanácsolni hogy ilyenkor mit tegyünk?
Ezt komolyan mondom. Amerikában többször előfordult már, h titokban emberek laktak valaki házában!
Pl.: a fiatal nő hangokat hallott a padlásrol. Nem foglalkozott vele azthitte egerek. Aztán egyszer "poénbol" felszolt, h van-e ott valaki és válaszolt a bújkáló.
A késes csávórol nem is beszélve, aki a ház tulaját nézte alvás közbe. Rejtett kamera buktatta le. Vmi pszichopata volt.
Én hiszek neked, hármas.
tehát:
``teljesen egyedül laktam''
``éjjel''
``arra riadtam fel hogy valaki mintha csikizné a talpam ``
- volt ott egy entitás (szerintem)
``Mosogattam és mintha egy fekete valami leesett volna mellettem a székről és a konyharuha elkezdett mozogni mintha meghúzták volna. Este kint voltam a villanyórát bediktálni és a ház sarkánál láttam egy zöld zakós széles vállú embert aztán oda világítottam sehol semmi oda mentem nem láttam semmit sem de még a kutyák se ugattak hogy elszaladt volna. Furcsán rossz érzésem van.''
- ilyenkor lehetséges, hogy az (alsó-/közeli) asztrálvilágba látsz bele ... tehát a fizikai világban nem észlelhető az entitás a profán (=durva fizikai) világra irányuló érzékekkel ... az asztrálba belelátás nagyon sokszor spontán módon, váratlanul történik - főleg a kezdőknél, mint amilyen én is vagyok
... a macskának sokkal jobb az ilyen jellegű érzékelése, mint a kutyának ... az inkább csak megijed, szerencsétlenkedik, de a macska az tudja mivel áll szemben ... akár még hívni is tudja, ha esetleg olyan macska. :)
``Pár napja párom is észre vett egy két furcsaságot. Például nézi a tv-t és a másik szobában mintha eldőlt volna egy üveg átment de sehol semmi.''
- ez szerintem tipikus kezdőszintű spontán megjelenő asztrál érzékelés (példa: gyorsan elhussan (ekkor észlelted hirtelen) és érzed belül, hogy mi az)
Még egyet leírok, ha már így alakult:
Holly Wood iszonyú ocsmány módon és iszonyú gusztustalanul sarkítva-túlozva csinál(t) pénzt ezekből a jelenségekből. Életemben eddig talán két filmet láttam, aminek köze volt az okkulthoz ... tehát: hitelesen, pontosan, konkrétan mutatta be a jelenségeket.
Előző:
társaságban is megfigyelhető mindez, de ott (a sokszínűség miatt) tompultabbak lehetnek az érzékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!