Miért keresztezi az utamat mindig egy rózsa? Meghülyültem?
Pár héttel ezelőtt,ahogy jöttem hazafelé a suliból egy kis útszakaszon rózsaszirmok voltak elszórva. Nem is annyira foglalkoztam vele. Pár nappal később egy padnál várakoztam barátomra mikor egy virágboltból egy nő kijött és letett az asztalra elém 3 rózsát csak úgy szó nélkül és visszament a boltba. Tegnap ahogy sétáltam reggel a kutyával találtam egy piros papírba csomagolt rózsacsokrot..Nagyon szépen meg volt csinálva,csak úgy le volt dobva a földre..Letéptem a legszebbet és hazahoztam. Ma reggel már nem volt ott,ahogy sétáltam már nem volt ott,de viszont 12után jöttem haza a suliból és megint ott volt. Jött egy nő felszedte és kidobta...ha holnap is ott lesz akkor bevonulhatok diliházba? Vagy valaki szórakozik? Gondolkoztam rajta,hogy valami hódoló,de tuti,hogy nem XD Barátom,meg nem városi.
A rózsának nincs valami jelentése? Este rózsákkal álmodtamXD
Hát télen nem nagyon van rózsabokor XD
Számomra nem rémisztő csak olyan fura meg idegesítő..
Ha következő napokban is összefutok pár rózsával akkor elmegyek valami jósnőhöz vagy felhívom az EZO TV-t :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!