Szerintetek nem röhelyesen bárgyúak Müller Rózsa (tv-s jósnő) módszerei?
Figyelt kérdés
kezdve pl. a "háromhelyről hozott csodálatos szent földkeverékkel" mely egyik edényből a másikba kanalazva megváltoztatja az életed tv-n keresztül, az elromlott tv antenna salabálásig amely a szintén csodálatos mágneses energiát juttatja el a kedves tv-nézőkhöz. szerintem ez már tényleg tulzottan butának nézi az embereket és sajnos sokan bedőlnek.2010. szept. 19. 21:37
1/8 anonim válasza:
Egyetértek, szerintem is túlzottan bugyuta! Bár szerintem aki ilyeneket néz az már nem 100as...
2/8 anonim válasza:
Aki betelefonál és nézi, annak nem bárgyú, issza minden szavát..
3/8 anonim válasza:
Egyszer múltkor véletlenül be volt kapcsolva egy ilyennél a tv...háttérben ment és nem figyeltem mi megy. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy csomó zöldséget hadoválnak, kb mint a teleshop-os okosságok. Na, mondom egy-kettőt meghallgatok. Erre rákérdez valamire, és persze a betelefonáló totál mást mondott, mint amit ő előtte biztosra vélt. Aztán a nő már alig tudta kivágni magát, de akkor is beletrafált és letették a telefont. Nagyon ciki volt. Jót röhögtem...
5/8 anonim válasza:
vicces az, hogy amikor fogadják hívást miután bemutatkoztál meg mondtad, hogy mit akarsz tudni rögtön lehúzzák a keverőpulton a telefon hangot :DD
6/8 anonim válasza:
Szerintem minden tv-jósnak bárgyúak a módszerei. Van egy pasi, aki valami antennával a kezében méri a test energiaszintjét...hát az haláli :D
7/8 anonim válasza:
Erre vevok a mai emberek, ez kell Nekik ebbol lelegeznek es fizetnek,
ha ez nem lenne igy, akkor ezek a musorok nem elnenek, de nagyon jol mukodnek, mivel jol megvannak fizetve, s ezt a draga lakossag fizeti!
8/8 anonim válasza:
21:55 én szoktam nézni, mert szeretek megbotránkozni és nevetni olykor. háttérzajnak bármilyen tevékenység mellé megfelel. Egyébként ez a nő ilyen tipikus 50es munkanélküli, a kutyának nem kell. Bár meg kell hagyni, annyi esze van, hogy a tv-ben beszél hülyeségeket nem kevés pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!