Hülyének fogtok nézni, de. Vagy meghülyültem?
Pár napja fura dolgok történtek velem.Apukámmal nem a legjobb a viszonyom,és ha hív,akkor nem veszem fel.Emlékszem,hogy miután megnéztem ki hívott,azután a polcra raktam a telefonomat,de nem úgy,hogy letudjon esni,hanem a közepére.Mikor mentem ki a szobából,akkor hirtelen leesett a földre.A hülye(?) fejemből kiugrott,hogy mi van,ha a meghalt papám(apa apukája) jelez nekem,hogy hívjam vissza apám.Tudni kell,hogy az én papám mindig szerette apámat,mindentől védeni akarta,mindentől óvni.Ezt rögtön elhessegettem,azzal a címszóval,hogy hülye vagyok.
Aznap este minden olyan fura volt.Készültem a lefekvéshez.Tudni kell rólam,hogy imádok sötétben aludni.Most is lekapcsoltam a villanyt szokásom szerint.De,ha jobbra néztem a szememmel,akkor a bal oldalon volt valami fehérség,ha balra néztem,akkor a jobb oldalon volt.Olyan ijesztő volt az egész.Ijedtemben felkapcsoltam a villanyt,megnyugtattam magam,hogy hülye vagyok,szellemek nincsenek.Újra lekapcsoltam a villanyom.Ám megint újra kezdte,csak erősebb fény volt,és olyan ijesztő volt,hogy sírni tudtam volna.Megint villany fel.Már nem mertem lekapcsolni.Olyan nyomasztó csend volt,így bekapcsoltam a tévét.Így már jobb volt.Amikor a fal felé fordultam akkor a papa hangját hallottam,és azt mondta,hogy "bent".Hirtelen megfordultam,de senki nem volt ott.......Aztán valahogy mégis sikerült elaludnom.Nagyon ijesztő volt ez az egész......Vagy meghülyültem?Kérlek normális válaszokat!!A bunkók mellőzzenek!
A koromat szándékosan nem fogom leírni.
Nem volt rezgőre állítva..Úgy volt beállítva,hogy ne zenéljen,de ne is rezegjen...
Valaki,valami?
Valaki valamilyen normális válasz?
Milyen normális választ vársz?
Szellem volt.Most jó?Abból meg, hogy a korodat nem írod le, feltételezem, hogy max. 14 éves lehetsz.
lehet h csak beképzelted ezt az egészet, vagy pl. lehet h ez egy megérzés, h papáddal történni fog valami... vagy a sors tényleg azt akarja amit az előttem szóló mondott h hívd vissza apádat...
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!