Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nemrég átmentem egy másik iskolába ahol az első nap megtetszett egy lány (az osztálytársam) és kb 2 hétig nem mondtam el neki h tetszik de aztán elmondtam. Erre nem reagált olyan rosszul és később már ilyeneket küldözgettünk egymásnak h szeretlek meg szívecskék stb. Aztán eltávolodtunk egy kicsit egymástól majd amikor újra elkezdtünk többet beszélgetni akkor megbántott amire én még rosszabbul reagáltam és mostmár nem tetszek neki emiatt. Amúgy amiket írt azt azt mondta h nem akart vele megbántani..

Most mit tegyek h újra tetszek neki??

2019. márc. 20. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:

"ilyeneket küldözgettünk egymásnak h szeretlek meg szívecskék stb."

"mostmár nem tetszek neki emiatt"

A "szeretlek" szónak jelentése van, nem dobálózunk vele, főleg ha kamu. Túl gyerek mindkettőtök egy kapcsolathoz! Nem kell semmit csinálod, mivel ez a semmivel ért fel.

2019. márc. 20. 19:45
 2/2 anonim ***** válasza:
JajJ nehogy megharagudj rá ez biztos egy tipikus lány tesztelés amit tudat alatt tesznek a lányok egész életük során a párjukal, ezért nehogy meg merJ haragudni rá mert én leszek mérges.. Ha bővebben akarsz a lányok tudatalatti teszteleserol írd be YouTube on : Lányok tesztelés sikerre hangolva
2019. márc. 20. 20:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!