Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Korábban írtam ki ide egy kérdést, de abban még csak az ötlet volt megfogalmazva.
Szóval tetszik egy srác, látásból ismerjük egymást, nagyon rég találkoztunk. Sikerült megtalálnom facebookon, ott bejelöltem, telt-múlt az idő lájkolgattunk egymásnak. Aztán én követtem be Instán is, ott is visszakövetett és ugyanez ment. Tavaly felköszöntöttem és idén ő is. Semmiféle beszélgetés nem volt akkor. És idén eldöntöttem, hogy valahogy elérem , hogy beszéljünk, utána néztem, hogy miket szeret, a képein mindig teával láttam, én meg mivel egy kávézóban dolgozom, teahabba készítettem egy Happy birthday :) mintát és azt küldtem el neki képen. Meg is dicsérte, ő kezdeményezte utána a beszélgetést és jót elbeszélgettünk, mindketten aktívan részt vettünk, aztán elköszönt. Sajnos azóta (már több mint 1 hónapja) nem írt, én pedig már a képküldést is kissé tolakodónak éreztem úgy, hogy nem is ismerjük igazán egymást. Jól kijöttünk, nem értem, egyszer miért nem lenne hajlandó ő is lépni :/ mondjuk elég messze lakik tőlem sajnos, de ő is Pestre fog majd menni egyetemre
Bocsi elírtam :D
Tudja, hogy bejön neked...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!