Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Korábban írtam ki ide egy kérdést, de abban még csak az ötlet volt megfogalmazva.

Szóval tetszik egy srác, látásból ismerjük egymást, nagyon rég találkoztunk. Sikerült megtalálnom facebookon, ott bejelöltem, telt-múlt az idő lájkolgattunk egymásnak. Aztán én követtem be Instán is, ott is visszakövetett és ugyanez ment. Tavaly felköszöntöttem és idén ő is. Semmiféle beszélgetés nem volt akkor. És idén eldöntöttem, hogy valahogy elérem , hogy beszéljünk, utána néztem, hogy miket szeret, a képein mindig teával láttam, én meg mivel egy kávézóban dolgozom, teahabba készítettem egy Happy birthday :) mintát és azt küldtem el neki képen. Meg is dicsérte, ő kezdeményezte utána a beszélgetést és jót elbeszélgettünk, mindketten aktívan részt vettünk, aztán elköszönt. Sajnos azóta (már több mint 1 hónapja) nem írt, én pedig már a képküldést is kissé tolakodónak éreztem úgy, hogy nem is ismerjük igazán egymást. Jól kijöttünk, nem értem, egyszer miért nem lenne hajlandó ő is lépni :/ mondjuk elég messze lakik tőlem sajnos, de ő is Pestre fog majd menni egyetemre

2019. márc. 19. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem jössz be neki. Ha tetszenél neki, akkor a felköszöntés után keresett volna. Gondolj bele te mennyit kezdeményeztél, ő meg baszik írni egy hónapig miután felköszöntötted. Jobb ha túllépsz.
2019. márc. 19. 16:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy már van barátnője. Vagy csak félénk. Mondd el hogy mit érzel iránta és majd abból kiderül hogy miért csinálja ezt veled.
2019. márc. 19. 16:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha nem jövök be neki, akkor nem értem, miért kedveli a képeim :( nem lehet, hogy inkább csak a távolság? Vagy nem tudom..fogalmam sincs
2019. márc. 19. 16:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy a távolság. Én magamból indulok ki, nekem ha tetszik valaki, akkor tartom vele a kapcsolatot. Mindegy milyen távol lakik. A likeolgatásra ne alapozz. Én is, és csomó más csávó is like-olja úgy csajok képét, hogy nem akar tőle semmit.
2019. márc. 19. 16:59
 5/10 anonim ***** válasza:
A lájk simán kedvesség is lehet vagy valóban azt, hogy tetszik neki amit kiraktál. De attól még mindig nem jelenti azt, hogy bejönnél neki.
2019. márc. 19. 17:35
 6/10 A kérdező kommentje:
De szerinted hagyjam?
 7/10 A kérdező kommentje:
És miért akar nekem kedveskedni, ha szarik rám?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert te követted be. Pontosan tudja, hogy bejössz neki. Ezért nem akar bunkó lenni és like-olja a cuccaid.
2019. márc. 19. 18:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Tudja hogy bejövök neki? Akkor miért nem ír?
2019. márc. 19. 18:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Bocsi elírtam :D

Tudja, hogy bejön neked...

2019. márc. 19. 18:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!