Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Várjak, vagy mondjam el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak, vagy mondjam el?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy lány osztálytársam, akibe régóta szerelmes vagyok. Kiderült, hogy régebben ő is szerelmes volt belém. Ezt már megbeszéltük, viszont én úgy érzem hogy még mindig szeret. És hát én is őt. Készülök arra, hogy szerelmet vallok neki, de attól félek hogy valójában már nem is szeret. Meg attól is félek, hogy ha elmondom neki, akkor “letámadom” és elijesztem. Viszont ha nem mondom neki akkor meg lehet hogy lecsap rá Más. Megőrülök érte, egész hét végén Ő járt az eszemben. Mondjam el neki az érzéseimet, vagy kockáztassam meg azt hogy várok?

17

2019. jan. 13. 22:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jött össze, de köszi mindenkinek :(
2019. jan. 14. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!