Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még várjak vele? És ha igen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még várjak vele? És ha igen mennyit? Azután hogyan mondjam meg neki? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szóval apukám munkatársának a lánya 12 éves én pedig 14, ő hatodikas lesz, én 8, a lánynak nagyon jó természete van, kedves meg minden, ránézésre, és viselkedés alapján inkább 14nek néz ki, de csak 12. Félek neki szólni, mert akkor biztosan megtudja a szülei, azok pedig lehet, hogy azt mondják, nem találkozhatok vele többet-ez az én elgondolásom szerint van-mit kéne tennem? Én várni szeretnék...de meddig? Míg én 17 ő pedig 15 lesz? És utána hogyan kezdjek bele? Előre is kösz a NORMÁLIS válaszokat!!!😊

2016. aug. 1. 18:33
 1/6 anonim válasza:
Hát szerintem nem kell túl sokat várnod vele és először csak annyit mondj neki hogy tetszik neked.És igazából attól függ milyen szülei vannak a lánynak.Lazák vagy sem.Ha lazák nem lesz gond velünk és elkezdhetnéd igy is hogy annyit mondasz neki hogy tetszik neked a többi kialakul de semmi képp ne hamarkodd el
2016. aug. 1. 18:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Nemtudom, hogy hogyan érted hogy "lazák", de az én szüleimmel elég jóban vannak, és sokszor grillezünk, sütögetünk stb.
2016. aug. 1. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Beszél vele most.

Gyerekek vagytok mind a ketten, szülők sem fogják tiltani, persze lesznek szabályok, ha érted. :)

Ha vársz vele sanszos hogy lecsapják a kezedről.

14 évesen már tuti pasizni fog, szal le ne maradj róla. :D

Mondjuk az lány szüleivel megbeszélhetnéd előre, hogy tetszik neked, szereted, na azaz amit ide is írtál.

2016. aug. 1. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi is grillezunk meg minden de nem ugy ahogy ti hanem mint bruce willis autoba xd de ha egy rossz szot is merek szolni repul a pofon attol nem vagy laza hogy grilleztek bar randinak nem rossz
2016. aug. 1. 18:55
 5/6 Ildike17 ***** válasza:

Jaaaaj de kiis cuki vagy. :D

Nyugodtan mond el neki.

Szoktatok beszélgetni, vagy csak látásból ismered.

Ha beszélgettek akkor már van egy olyan kapcsolat ahol ezt el lehet mondani.

Ne rohand le, szépen vezesd fel neki, hogy érzel valamit, és hogy ő gondolt már arra hogy veled, vagy hogy egyáltalán bejönnél e neki.

Ne rohanj fejjel a falnak, puhatolózd ki, mert lehet nem is a szülők lennének a gond, hanem maga a csajszi, hogy nem akarja, nem jössz be neki, és ez még rosszul is elsülhet.

Szóval:

1. Rájönni, hogy te is tetszel neki. Akár a csajszi őseit is megkérdezheted, anyukának biztos elmondja hogy cuki vag vagy sem.

2. Szépen finoman, közeledni felé

3. Adódó alkalommal rákérdezni.

4. Randira hívni.

stb stb...

Sok sikert.

Ne parázz, legyél tökös, most kell ezt megoldani, vársz lehet másba lesz szerelmes.

Amúgy szerintem az hogy ő 12 te meg 14 semmit sem jelent. Max kivárod míg arra kerül a dolog. :D

2016. aug. 1. 18:58
 6/6 A kérdező kommentje:

3-as/nem a lazaságról írtam akkor, csak leírtam, hogy szoktunk grillezni

És egyébként hogyan mondjam el neki? Csak úgy elhívjam egy pillanatra és akkor mondjam el?

2016. aug. 1. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!