Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még várjak vele? És ha igen mennyit? Azután hogyan mondjam meg neki? Többi lent!
Beszél vele most.
Gyerekek vagytok mind a ketten, szülők sem fogják tiltani, persze lesznek szabályok, ha érted. :)
Ha vársz vele sanszos hogy lecsapják a kezedről.
14 évesen már tuti pasizni fog, szal le ne maradj róla. :D
Mondjuk az lány szüleivel megbeszélhetnéd előre, hogy tetszik neked, szereted, na azaz amit ide is írtál.
Jaaaaj de kiis cuki vagy. :D
Nyugodtan mond el neki.
Szoktatok beszélgetni, vagy csak látásból ismered.
Ha beszélgettek akkor már van egy olyan kapcsolat ahol ezt el lehet mondani.
Ne rohand le, szépen vezesd fel neki, hogy érzel valamit, és hogy ő gondolt már arra hogy veled, vagy hogy egyáltalán bejönnél e neki.
Ne rohanj fejjel a falnak, puhatolózd ki, mert lehet nem is a szülők lennének a gond, hanem maga a csajszi, hogy nem akarja, nem jössz be neki, és ez még rosszul is elsülhet.
Szóval:
1. Rájönni, hogy te is tetszel neki. Akár a csajszi őseit is megkérdezheted, anyukának biztos elmondja hogy cuki vag vagy sem.
2. Szépen finoman, közeledni felé
3. Adódó alkalommal rákérdezni.
4. Randira hívni.
stb stb...
Sok sikert.
Ne parázz, legyél tökös, most kell ezt megoldani, vársz lehet másba lesz szerelmes.
Amúgy szerintem az hogy ő 12 te meg 14 semmit sem jelent. Max kivárod míg arra kerül a dolog. :D
3-as/nem a lazaságról írtam akkor, csak leírtam, hogy szoktunk grillezni
És egyébként hogyan mondjam el neki? Csak úgy elhívjam egy pillanatra és akkor mondjam el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!