Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha tetszik egy lány mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik egy lány mit tegyek? Titkoljam és várják meg ami lesz vagy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
12 éves fiú vagyok, sportolok, jó ruhákban járok és nem is vagyok buta, kimondottan okos vagyok, de nem stréber. A lánnyal chatalni szoktam telefonon és hívásban beszélgetni vele. Eléggé sokat beszélgettem már vele. Jól is ismerem. Egy osztályba járok vele.
2015. nov. 4. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jól ismered és elég sokat beszélgettek, akkor próbáld meg leszűrni a viselkedéséből, beszédéből, milyen mértékben kedvel téged! Nyugodtan elhívhatod valahová, töltsetek minőségi, valódi időt együtt, ne csak a neten keresztül beszéljetek :) Néhány ilyen találkozó alatt kiderül, kölcsönös-e a vonzódás!
2015. nov. 4. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne titkold el mert valaki lecsapja helyetted
2015. nov. 4. 21:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2015. nov. 5. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!