15 eves korom ota vagyok passziv dohanyos.17 eves koromra ez megvaltozott. Edesapam 18 edesanyam 16 eves kora ota dohanyzik. Az elso lebukas meg volt iden. Azota bujkakva cigizes. Szerintetek alljak ki es mondjam el, vagy varjak vele 18 eves koromig?
16 éves voltam, amikor elkezdtem, és anyám megtalálta a doboz cigimet, pár nappal később rákérdezett, hogy cigizek-e, és mondtam, hogy igen. Elszívtunk egy-egy szálat a lebukás örömére, azóta együtt töltjük, velem próbáltatja ki az ízesített hüvelyeket, stb... :D
Anyám is, meg a pasija is cigiznek már egy jóideje, a pasija 42 éves, de még mindig titkolja a dohányos anyja előtt, hogy dohányozna. :D
Szerintem ahány ember, annyi személyiség... Nekem max néha be szokott szólni, hogy kevesebbet is szívhatnék így 18 évesen. De nagyszülők előtt is rágyújthatok, ott is mindenki cigizik kb.
Te tudhatod, hogy milyenek a szüleid... De mit gondolnak? Ha tiltják, akkor nem fogod? Főleg akkor fogod a legjobban, mert úgy én is jobban élveztem, hogy tudtam, hogy nem lenne szabad.
én is 16 voltam, és egyből elmondtam anyának, fölösleges hazudni, meg titkolózni. (ő is dohányzik amúgy)
a családom többi tagja is tudja, nem örülnek neki, de tenni nem nagyon tudnak ellene.. :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!