Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak, vagy mondjam el?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy lány osztálytársam, akibe régóta szerelmes vagyok. Kiderült, hogy régebben ő is szerelmes volt belém. Ezt már megbeszéltük, viszont én úgy érzem hogy még mindig szeret. És hát én is őt. Készülök arra, hogy szerelmet vallok neki, de attól félek hogy valójában már nem is szeret. Meg attól is félek, hogy ha elmondom neki, akkor “letámadom” és elijesztem. Viszont ha nem mondom neki akkor meg lehet hogy lecsap rá Más. Megőrülök érte, egész hét végén Ő járt az eszemben. Mondjam el neki az érzéseimet, vagy kockáztassam meg azt hogy várok?
17
2019. jan. 13. 22:08
2/11 anonim válasza:
Iga amit az 1. írt, de felőlem megpróbálhatod. Légy tökös férfi.
3/11 A kérdező kommentje:
#2 esküszöm, gondoltam hogy oda írom a kérdésbe hogy a te válaszodra számítok mert ebben a témában sok kérdésben láttam a válaszodat és nagyrészt jó dolgokat tanácsoltál.
2019. jan. 13. 22:19
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor próbáljam meg?
2019. jan. 13. 22:20
5/11 anonim válasza:
Végre vki aki elismeri a munkámat.
Köszönöm szépen😁
Ja próbáld meg👌
6/11 anonim válasza:
A lányok szeretik kéretni magukat! Cserkészd be a vadat, semmi veszteni valód nincs!
7/11 anonim válasza:
Tudod, ennek megvan a kockázata. Lehet hogy szakítotok,(ha egyáltalán összejöttök) és akkor nem lesz kellemes nézni egymás arcát évekig még. Kivéve, ha békésen váltok el egymástól. De ez ritka. És meg van annak az esélye is, hogy életed szerelme. Lehet életed végéig vele leszel. Ennek esélye pedig 10-ből 1. Ezeket figyelembe véve próbálkozz. 17/f😁😀
8/11 anonim válasza:
Szerintem egy próbát megér, de az időzítést pl nem tom, mennyire lenne megfelelő. Inkább lehet, hogy adj még magadnak is erre egy rövidke időt, mert még te is némileg vacillálsz. De amúgy érdemes lehet énszerintem megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!