Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal nem rég jöttünk össze és nem keres de ha én rá írok akkor jól elbeszélgetünk de nem kezdeményez beszélgetést . Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2019. jan. 8. 21:17
11/14 anonim válasza:
Ez mi, de komolyan? Ovodások? Yahh nem... csak elmaradott mobilkölykök... gyerekek... nem vagyok én idős, sőt a korosztályomban ezt látom mert én is "tini" vagyok illetve voltam pár hónappal ezelőttig mert 18múltam. De gyerekek (ezt a gyerekek megszólítást 5-6éves koromban kezdtem, nem lekezelésnek szánom.) Az, hogy nem nyomkodja folyton a telefonját szval nem irogat nem jelent semmit. Én se irogatok mindig. Van, hogy 1-2 napig fel se lépek. Mondjuk telefonom sincs caak egy "nyomi" 80ezres tabom ami a saját megkeresett pénzemből vettem... és ha munkája van igenis fáradt lehet! Lényegtelen mit gondolsz. Ezt rühellem, hogy ha valaki dolgozik és egy olyan mond róla dolgokat aki talán munkát se látott még... lehet, hogy fizikailag nem fárasztó, de lelkileg simán kinyírhatja az embert gyorsan egy nem megfelelő meló... és számomra az ilyen munka roszabb ezért inkább szeretem a fizikai munkát. És miért érdemelnél jobbat!? (Ezninkább az egyik válaszolónak megy..) amikor Veled van, lehet hogy fáradt, de kedves veled simogat stb. És DOLGOZIK. Te írtad. Ha kedves veled, hozzád bújik akkor nem értem mi a baj. Meló után én se irogattam a kedvesemmel sem! Persze válaszoltam. De ha lehetett akkor inkább csak lekapcsoltam és nem telefonnal-tabbal. Sőt nem is kezdeményeztem olyankor soha beszélgetést. Max annyit, h végeztem, úton vagyok, hazaértem v hasonlót írtam. De csak azért mert már több éve együtt vagyunk s aggódik, h ha teljesen eltűnök ami érthető, hisz fordítva is így van. Az, hogy ha valaki nem telefonhomokos (a "durvább" szót nem engedi a rendszer... nem jelent semmit
12/14 anonim válasza:
Illetve annyit tennék hozzá, hogy miért használna ki? Te veszed neki a kaját? Megdughat bárhol bármikor aztán sazrik a fejedre? De komolyan... az élet nem a telefonban zajlik.
13/14 anonim válasza:
Sorry megint én. Elírtam pár szót amit nem vettem észre. Remegek kissé szóval ezért elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!