Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal nem rég jöttünk össze és nem keres de ha én rá írok akkor jól elbeszélgetünk de nem kezdeményez beszélgetést . Mitől lehet ez?
*Ja és lehetőleg találkozzatok élőben, de ha az egyik fáradt, legyen rá a másik tekintettel, és olyankor fogadja el neki a fáradtságot, és ne akarja ráerőltetni, hogy talizzanak, menjenek el valamerrefelé mászkálni. De mondjuk úgy is lehet, hogy egyikük elmegy a másikhoz, és akkor nem mászkálnak, nem csavarogni, sétálgatni mennek. Amúgy szóval ha élőben találkoztok, és ki is mozdultok, akkor adják magukat a témák; tehát amikor vannak ingerek, amik érik az embert; pl egy plakátról is eszedbe juthat valami érdekes, amit megoszthatsz a másikkal, szal egy szobában, egy gép előtt ülve, ingerszegény környezetben nemigen jönnek elő beszédtémák. Élőben jó tehát találkozni, nem ilyen
A: Szia.
B: Szia.
A: Mizu?
B: Semmi, ugyanaz, mint tegnap.
A: Az nem sok. Megírtad már a házit?
B: Aha.
A: Én még nem fejeztem teljesen be.
B: Értem.
A: Mi volt ebédre?
B: Rakottkrumpli.
A: Az jó.
B: :)
B: Nálatok?
A: Nokedli.
B: Az is nagyon jó.
A: Történt ma valami izgalmas az iskolában?
B: Nem, semmi.
És akkor ez így az egész olyan vontatott lesz, meg nyomott hangulatú.
Valòban benne van a pakliban,hogy èrzelmes ugyan,de csak akkor vagy jò neki,ha èppen kedve van.
Többet èrdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!