Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakítsam úgy a beszélgetést, hogy összejojjunk, esetleg mit csináljak, hogy megcsókoljon?
Igen, a napokban raktam ki ezzel kapcsolatban kérdést, ha esetleg valaki ráismerne.
Szóval van a suliban egy srác, egy évvel idősebb,aki tetszik, úgy érzem, szeretem, és minden jel arra utal, hogy ez kölcsönös. Egy éve, vagyis először persze csak tetszettem neki, aztán megismertük egymást, belém szeretett, de visszautasítottam, majd összevesztünk, mert tovabb próbálkozott és nem tartotta tiszteletben a döntésemet. Most márciusig nem -beszéltünk egyáltalán, majd kibékültünk, én meg kezdtem többet érezni, kavarogtak bennem az emlékek, el is mondtam ezt neki, viszont ő elég bunkó módon visszautasított, így folytatódott a harag. Múlt hétvégén pedig bocsánatot kért, péntekén elballagtak, így gondolom nem akart haragban "elválni" , újra kezdett úgy viselkedni, mint mikor belém volt esve. Kölcsönös az érzés, csak nem merjük kimondani konkrétan, szerintem mindketten félünk a történtek miatt. Pedig ő is biztosan rájött, hogy én is többet érzek. Holnap előadásunk lesz, elhívtam, nem is gondolkozott, hogy mit mondjon, örömmel igent válaszolt. Utána vagy előtte lenne esély beszélgetni, mondtam is neki, hogy jó lenne. Én szeretnék a tettek mezejére lépni (nem kell félreérteni, a szexhez még fiatalnak tartom magam), valahogy jeleket kéne adjak. Mondjuk kapott már eleget, mondtam, hogy nagyon fog hiányozni, hogy nem leszünk egy suliban, küldtem szívet is, meg szemeztünk többször, kapott virágot ballagáskor. Ő meg a hiányzós szövegre küldött 😍 emojit, flörtölget, múltkor szívemnek nevezett, a virágért meg kaptam egy nagyon szoros ölelést, azóta külön háromszor is megköszönte.
Sajnos augusztus végéig nem fogunk tudni találkozni holnaptól, max ha megvár suli előtt picit dumálni, megyünk csütörtökön nyaralni, és addig is teljesen be vagyunk táblázva. Én hiszem, hogy ha tényleg szeretjük egymást, kibírjuk, viszont így csak holnap van esély bármire is, sürgetni se akarom mondjuk.
De nem akarok várni 2 hónapot, az rengeteg,ki tudja,mi lesz addig...
Milyen jeleket adjak, mit mondjak neki, hogy vegye a lapot? Legutóbbi ilyennél is én kezdeményeztem, bár annál nem volt kölcsönös, mint kiderült. Csak szimplán alakítsam a dolgokat úgy, hogy elmondjam, vagy mit tegyek??
De az nem olyan, mintha én "szedtem volna fel" őt? Mondjuk ő kezdeményezett a bocsánatkéréssel, ami ha nincs...
Köszi a választ, jöhetnék még!
tyűűűhűhű
felismertelek cica :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!