Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kezdeményezhetnék beszélg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezhetnék beszélgetést?

Figyelt kérdés
Még nyár elején elkezdtem dolgozni ahol rögtön felfigyeltem az egyik munkatársamra. Nagyon szimpatikus volt számomra ezért elkezdtem vele beszélgetni és keresni a társaságát. Nagyon sok közös van bennünk,hasonló a humorérzékünk tehát jól kijövünk. Mindketten tettünk ez idő alatt kétértelmű megjegyzéseket és mostanra eléggé megtetszett. Viszont a suli most fog elkezdődni így egyikőnknek sem lesz sok ideje dolgozni járni úgyhogy gondoltam addig amíg nem találkozunk írásban tarthatnánk a kapcsolatot,bár nem tudom ő is szeretné-e. A kérdés hogy mivel írjak rá? Hogy kezdeményezzek beszélgetést? Eddig mindig kitaláltam valami ürügyet de most nem megy, a mizu kérdéstől pedig csak falra mászna.
2018. aug. 30. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen messze laktok egymástól.

Mondjuk ráírhatnál valami ilyesmit:"csáó, nincs kedved eljönni moziba megnézni valamit, így meló utáni levezetésnek?"

Vagy ha nincs felétek mozi, akkor hívd el kávézni esetleg, vagy találj ki valamit.

Ha érzed hogy megvan kettőtök között a kémia, akkor nap végén mondjuk elmondhatnád neki, hogy mit érzel. Sok sikert!

2018. aug. 30. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:
"Nincs kedved lovagolni?"
2018. aug. 30. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak simán ráírsz, ahogyan éppen gondolod. Nemfog visszautasítani, ha már olyan "jóba" voltatok. :D
2018. aug. 30. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!