Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyhalas kérdése:
Mivel kezdjem a beszélgetést?
Figyelt kérdés
Szeretnem hanyagolni a szia mizu milyen napod volt hogy vagy most kerdeseket. Tudnatok ajanlani valamit?2018. szept. 25. 17:57
1/7 anonim válasza:
Tökéletes beszélgetés indító kérdés:
"Mi a különbség a hermitikus és az önadjungált operátorok között?"
Ha nem tudja megválaszolni, akkor nincs értelme a társalgás folytatásának.
2/7 anonim válasza:
Pedig szerintem a milyen napod volt egy kedves kérdés, amire szívesen válaszol az ember. Ez nem sablonos, csak érdekel mi van vele, ami nem baj.
3/7 A kérdező kommentje:
Az a gond kedves masodik valaszolo hogy ezt mar elsutottem egy parszor. Akkor inkabb ugy kerdezem: Nem baj hogy minden nap ezekkel a dumakkal irok ra?
2018. szept. 25. 19:02
4/7 anonim válasza:
Miért írsz rá minden nap? Hittérítő vagy?
5/7 A kérdező kommentje:
Ja tenyleg de jo hogy szolsz. Elfelejtettem hogy masodallasban is dolgozok. Na megyek hitet teriteni. Ehez hasonlo valaszokat nem kerek. Koszonom
2018. szept. 25. 20:29
6/7 anonim válasza:
Valami különlegesebb, és érdekes kérdést tegyél fel, ami beletartozik az érdeklődési körébe.
Mondjuk ha szereti a sportot, például a teniszt, kérdezd meg, hogy látta-e, hogy hol lesz a salak-kupa döntő, vagy ilyenek vágod.
A lényeg, hogy arról a témáról kezdj el beszélni amiről tudod hogy lenne róla kedve beszélni, és nem egy vontatott direkt "irjunkvalamit" erdemtelen, lényegtelen beszélgetés lenne amire senki sem kiváncsi és unalmas mindkét félnek.
7/7 A kérdező kommentje:
Ertem köszi a valaszt. Beszed tema szokott lenni mindig van valami beszelni valo :D
2018. szept. 25. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!