Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez baj? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez baj? Többi lent

Figyelt kérdés
Nem rég össge jöttem egy fiúval.:) Nagyon keveset beszélünk chaten, de élőben nagyon jól kijövünk és mindig beszélünk. Szerintetek? (Idegeskedős vagyok, bosi a kérdésért...)

2019. jan. 8. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a jó ha élőben tudtok jól beszélni.Sok tinivel pont ez a gond,van kapcsolat,de csak a messengeren működik.Szóval örüljetek hogy minden faja
2019. jan. 8. 16:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ment a zöld kész.:₩
2019. jan. 8. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Pont, hogy a chates beszélgetés számít a legkevésbé. "Face to face" sokkal személyesebb. Ha ott minden a legnagyobb rendben, akkor nincs is értelme izgulnod.
2019. jan. 8. 16:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már kezdek megnyugodni! :)
2019. jan. 8. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ez az első szerelmed, Hány éves vagy?

Egyébként ez normális ! ;)

2019. jan. 8. 18:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, ő az első!😅 A koromat nem szeretném elmondani, mert fiatal vagyok, de szerintem elég érett vagyok ahoz, hogy legyen barátom.😅
2019. jan. 8. 20:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs gond ezzel az ellenkezojevel mar inkabb,sajnos en is beleestem ebbe a hibaba hogy annyit beszeltem messengeren egy fiuval hogy utana feltem talalkozni vele aztan mikor talalkoztunk nem volt mirol beszelni eleg kellemetlen volt mert amugy jol kijottunk de emiatt halott az ugy://

16/l

2019. jan. 12. 18:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy megnyugtattatok! <3
2019. jan. 13. 10:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!