Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van valami tippetek hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami tippetek hogy lehetne gyorsabban konnyebben elfogadni a tenyt hogy szakitottatok? L:17

Figyelt kérdés

Igazabol minden tokeletes volt, nyilvan voltak apro veszekedeseink. Talan az lehetett a problema hogy nagyon magam ele helyeztem es naprol napra azt vettem eszre hogy elfelejt irni, elkoszonni stb es mikor probaltam megbeszelni, kozolte hogy o mar nem erzi azt mint regen, es egy ido mulva ugyis kialakult volna ez a problema. Meg se probalta javitgatni a szitut es ez faj a lehjobban hogy ilyen konnyen elengedte mikozben eloben az ellentetjet mutatta mindig

Masik lany nem volt a hatterben az biztos szoval ezek a valaszok nem erdekelnek.

Van valami modszeretek amivel konnyeden eltudom fogadni a tenyt?

ma 12:24
 1/3 anonim válasza:
De másik lány volt. Jobb ha fogadod és tovább lépsz
ma 13:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Másik lány fixen.

Ha nem lett volna másik lány, akkor többet foglalkozott volna veled. Megismerkedett mással és vele sokkal jobban érzi magát. Ez ilyen sajnos.

ma 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy talán jobb így ezek után szakítani, mintha még több időt együtt töltöttél volna vele és utána lett volna így. Erre előbb utóbb úgyis sor került volna. Szerintem láss tisztán, ne keresd túl sokáig a miérteket és zárd le ezt a dolgot. Egy nap majd úgy fogsz visszanézni erre az egészre, hogy "Miért is aggódtam ennyit emiatt?"

Az egyik legfontosabb dolog, amit jegyezz meg: nem az a fájdalmas, hogy elveszítetted, hanem az, hogy máshogy bánt veled, mint amit megérdemeltél. És ha valaki így tesz, akkor jobb, hogy elment.

18/f

ma 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!