Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan,hogy elmúltak az érzéseid az akkori párod irànt és ezért szakítottál vele,azonban megbántad mert visszatértek az érzéseid?
Figyelt kérdés
2021. dec. 22. 00:49
1/4 anonim válasza:
Ha igazán szereted, nem múlnak el az érzéseid. wtf?
2/4 anonim válasza:
Soha. Én a szakítást nem viccből vagy unalomból teszem. Ha szakítok akkor nincs visszaút.
3/4 anonim válasza:
Inkább csak elmagányosodik az ember és ezért “térnek vissza” az érzelmek. Szerintem.
4/4 anonim válasza:
Sokszor, de főként azért, mert ügyetlen voltam abban, hogy kifejezzem az igényeimet felé, és ezek miatt egy idő után rá kezdtem el haragudni, és ez nyomta agyon az intimitást kettőnk között. Szóval nagy ára van, ha az ember béna, gyáva. De ez nem a szerelem, nem az érzés, hanem a párkapcsolati ügyesség, kultúra kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!