Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Volt már veletek olyan, hogy úgy éreztétek, kiszerettetek egy lányból/barátnőtökből, de később rájöttetek, hogy mégis őt szeretitek?
Ha igen, mennyi idő kellett hozzá? És miért?
Köszi a rendes válaszokat!
Velem és a barátnőmmel pont ez történt kiszeretett belőlem aztán becsajoztam és újra kellettem ő megcsinálta egyszer ugyan ezt és most együtt vagyunk nyugi egy kapcsolatban vannak hullámvölgyek!
Nem kell azonnal feladni!!! :)
Az én esetem hasonló.
De előbb szögezzük le, lány vagyok :D
Az osztálytársammal szerelmesek vagyunk egymásba, de nem járunk amúgy, mert nem szeretnénk. Neki (az én tudomásom szerint) én harmadikban tetszettem meg, ő nekem pedig harmadik osztály vége felé. Csak hogy ő nem tudott róla hogy tetszik nekem. Aztán elteltek az évek, és neki más tetszett meg... Nekem még mindig baromira ott volt....
Aztán megint én jöttem, elmondta, hogy ő már nem bírja tovább és szeretne velem járni. Erre én azt válaszoltam, hogy még inkább ne, túl kicsik vagyunk még ehhez. Azután megtetszett neki az egyik barátnőm... Jártak fél évig.... A barátnőm is, és ő is tudta, hogy tetszik nekem. Szakítottak a nyáron. Miattam. Megint megtetszettem neki. Azóta egymásba vagyunk habarodva, de még mindig nem járunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!