Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mire utalhat a visszatèrő...

Mire utalhat a visszatèrő köhögès? Volt màr valakivel hasonlò?

Figyelt kérdés

Kb 3 ève megfàztam, megbetegedtem, ès miutàn kikezeltek megmaradt nàlam a tartòs köhögès. Nem tudtuk mitől van pontosan. Lecserèltünk minden pàrnàt, paplant, kicsit jobb lett. Vettünk pàràsitò kèszülèket, az is segitett egy ideig. Először asztmàra gyanakodtam, mivel apukàm asztmàs, de az orvosok azt mondtàk, biztos allergia. Megvizsgàltak, azt mondtàk Nincs asztmàm. Nèha egy időre csillapodtak a tüneteim, igy nem tulajdonitottam neki nagyobb jelentősèget.

Most 31 hetes kismama vagyok,.minden este rohamosan ràm jön a köhögès, csak hűtős cukorkàval tudok elaludni, vagy ha bekenem az orrom alatt hűtős krèmmel. Màr annyira bedepiztem, hogy azt hiszem tüdőràkom van. Nem tudom, mit csinàljak. Röntgent nem ajànlatos most kèsziteni. De màr bekèpzeltem magamnak a ràkot. Nem tudom mitől lehet a köhögès. Mit tegyek?

2021. ápr. 26. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudom mitől lehet a köhögès. Mit tegyek?"

Az megvan h most van egy ilyen Covid nevű világjárvány?

2021. ápr. 26. 23:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, de akkor mèg hìre hamva nem volt a Covidnak! Ès ez màr kb 3 ève tart nàlam!
2021. ápr. 26. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Velem volt hasonló. Pont egy nagyon durva megfázás után, kb rohamokban jött rám a köhögés. Még rá 1 évre se múlt el teljesen, pedig nem is cigiztem. Hálistennek nekem már elmúlt magától, de emlékszem engem is elküldtek mindenféle vizsgálatokra: tüdőröntgenre, aztán fül-orr-fégészetre, ahol a torkomból vettek mintát, allergiavizsgálatot is csináltak. Minden negatív. Utána a refluxra gyanakodtak, mert elvileg refluxos vagyok, az az ezt én diagnosztizáltam magamon, de gyomortükrözésre azért nem akartam elmenni, hogy 100% legyen, annyit nem ér. Na igen, tehát mondták, hogy lehet a reflux miatt van, de azt ki kéne vizsgáltatni, ekkor mondtam, hogy inkább hagyjuk. Aztán mint írtam, kb 1 évre a betegség után 100%-ban megszűnt ez a tünet. Annyi az érdekesség a sztoriban, hogy velem is pont 3 éve történt ez, 2018 márciusában. Mielőbbi gyógyulást kívánok neked is.
2021. ápr. 27. 01:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Kapar a torkod? Mármint hogy van vmi idegen anyag a torkodon, és probalja kilokodni.

Esetleg gyomorsav?

2021. ápr. 27. 01:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Àltalàban este amikor lefekszem akkor jön ràm ilyen hurutos, szàraz köhögès. Mindig kinyitom az ablakot, ès hűtős cukorkàt hozok be.
2021. ápr. 27. 07:34
 6/6 Arya93 ***** válasza:
Szia. Megtudtad, hogy mi okozta ezt a fajta köhögést?
2022. máj. 30. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!