Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem ezt a fiút, amikor összejöttem valakivel, akkor nagyon rámhajtott, őrült módon, most végül szakítottam a sráccal, és most meg hideg velem, és fura, mégis mi a baja?
Majdnem összejöttünk régebben, de általában úgy felhergelt dolgokkal, hogy mindig nemet mondtam neki. Ez ment már hónapok óta, aztán végül jött egy srác az életembe, és összejöttünk. Na itt elszakadt nála valami, kezdődött a sértegetésen át a megalázáson keresztül mindennel, de aztán jöttek az érzelmes szövegek, letiltottam csomószor, meg minden, de elkezdtem figyelni rá, mert rámutatott, hogy tényleg eléggé kisajátít a barátom, és igaza volt vele kapcsolatban. Persze, lehet, hogy féltékenységből csinálta, de végtére is tényleg igaza volt, barátnőim is így látták. Végül szakítottam a barátommal, és ahelyett, hogy fenntartotta volna ezt az érdeklődését irányomban eléggé fura lett, elkezdett eltávolodni tőlem, hűvösebb lett hozzám, és most már néha-néha kicsit meg-megijeszt, nem tudom, hogy mi van vele, nagyon fura, mintha teljesen más ember lenne.
Van valakinek valamilyen tippje, miért lehet ilyen? Konkrétan azt kezdem érezni, hogy nem is szeret már.
Én 16 vagyok, ő 23 éves, az exbarátom 18 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!