Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik nap őrülten szeretek egy embert, másik nap teljesen hideg vagyok hozzá, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért van ez, egyik nap megőrülök érte, másnap viszont semmit nem érzek, csak ürességet. És ez így megy, váltakozva, mit lehet ezzel kezdeni?2022. nov. 4. 17:11
1/3 Lazy Lover válasza:
semmit se ezt úgy hívják hogy kavarognak az érzések
2/3 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy csak hirtelen fellángolás volt, éppen abban az érzelmi állapotban voltál, aztán másnap realizálod ezt magadban.
Ahogy az előttem levő is írta, ezzel nincs mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!