Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne gáz elhívni valahova és megbeszélni ezt vele? Részletek lent
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel több órára is együtt járunk egyetemen, és nagyon tetszik nekem. csomót beszélünk is, folyton egymást nézzük órákon, ha valami kicsit is vicceset mondok hangosan nevet rajta, elhívott egyetemi buliba stb. Ezek alapján az első dolgom az lenne hogy elhívjam randizni, annyi csak a baj hogy van barátja már 1,5 éve. Nem akarok a kapcsolatukba avatkozni, legkevésbé se akarom ellopni a sráctól, de a hónapok alatt beleszerettem. Tökéletes lánynak tűnik számomra, soha nem találkoztam még ilyennel, és nem tehetek az ügy érdekében semmit. Azt a tanácsot kaptam, hogy felejtsem el, mert ugye rengeteg hal van a tengerben blablabla, és hogy a legjobb módja ennek hogy elmondom neki hogy hogyan érzek. Nem tudom mit csináljak, annyira nem ismerjük azért egymást, egy buliban voltunk együtt, azt végig dumáltuk, suliban meg csak pár mondatot váltunk, mert elég kevés óránk van, neki meg zongoraórái vannak utánuk. Lehet nem lenne gáz, de így belső szemmel elképzelhetőnek tartom, ti mit gondoltok így a leírtak alapján? Megéri? én 18f ő 19l2019. jan. 7. 22:24
1/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire figyelmesen olvastad végig, de pont azt mondom hogy nem áll szándékomban ellopni a legkevésbé sem, azért hívnám el valahova és mondanám el neki az érzéseimet hogy kiadjam magamból, és túl tudjak lépni rajta.
2019. jan. 7. 22:35
2/5 anonim válasza:
Gáz vagy nem, szerintem mond el neki. Az érzést is, azt is, hogy nen akarod "ellopni" a barátjától. S azt is, hogy muszály volt kiadni magadból.
3/5 A kérdező kommentje:
Az első komment még egy másik srácnak szólt, csak ahogy látom törölte utólag a kommentjét :D
2019. jan. 7. 22:58
4/5 anonim válasza:
Ha tudod, felejtsd el. Ha nem, akkor add ki az érzéseidet. Szerintem rosszabb bent tartani és magadba fojtani. Legrosszabb esetben azt mondja, hogy nem szeretne tőled semmit. Mivel nem vagytok barátok, szerintem ez nem akkora probléma. Attól meg ne félj, hogy ellopod. 19 éves, ergó eltudja dönteni hogy mit akar.
Bár ha gyakran látjátok egymást suliban és hasonlók, akkor azért kösd fel a gatyád. Az első pár hét biztosan rossz lesz, ha esetleg visszautasít.
5/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére a második félévben másik egyetemre megy, úgyhogy nem kell attól aggodnom hogy látom
2019. jan. 8. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!