Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megcsókoltuk egymást, aztán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilike a kérdése:

Megcsókoltuk egymást, aztán azt mondta hogy van kiszemeltje. Mit tegyek? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit régóta ismerek, picit mindig tetszett, de sosem volt alkalmam igazán megismerni. Tegnapelőtt egy buliban ő is és a barátai is ott voltak és nagyon sokat beszélgettünk, és rengeteget táncoltunk ketten. Az este végén megcsókoltuk egymást de mikor elengedett azt mondta hogy van kiszemeltje, és ne haragudjak. Én csak mosolyogtam, ő elment, de utána írt, hogy mennyire bénának érzi magát, és tényleg ne haragudjak. Én természetesen kezeltem a dolgot, mintha az egész baráti lett volna, de nyilván nem. Kiváncsi vagyok mi lesz ebből... Komolyan ennyire ragaszkodik a kiszemeltjéhez? Mi lehet a fejében? Mit kéne tegyek? Felejtsem el, de hogyan? Nagyon szimpi volt... Ő 17/f én 16/l

Előre is köszönöm a segítséget ^^

2018. okt. 21. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
először is hogyan nézel ki?
2018. okt. 21. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Felejtsd el, megmondta, hogy nincsenek érzései feléd, mást akar.

Hogy hogyan? Használt emberi civilizáltságodat, nem ösztönállat vagy te. 🙍

2018. okt. 21. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Felejtsd el. Ha te kellenél neki, örült volna, hogy megcsókolhatott. De hogy még közölte is, hogy neki más kell. Hát, ennél egyértelműbben nem lehet jelezni, hogy nem kellesz. Persze írt, mert azért nem akar tök bunkónak tűnni, hátha még jó leszel neki valamire.

Lépj tovább és keress olyat, aki téged akar.

2018. okt. 21. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Mostmár megtanultad,miért nem kell buliban ismerkedni?
2018. okt. 21. 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:
4 éve barátok vagyunk a sráccal, nem akkor ismerkedtünk meg.
2018. okt. 21. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: A lényeg ugyanaz. A buliban való ismerkedésnél ez a max. Egy estés szórakozás. Normális ember nem ott ismerkedik.
2018. okt. 21. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja és nem vagytok barátok. Azok nem csókolóznak és nem éreznek egymás iránt többet. Ennek az emberi kapcsolatnak vége. Csak szolok,mert te most nem látsz a rózsaszín ködtől.
2018. okt. 21. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!