Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem őt! Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem őt! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
szóval van a párom van egy lány "barátja" ő álltja előttem nagyon sokat beszéltek már több mint 8 éve barátok és beszélnek.azt mondja én vagyok neki fontos de mégis olyanokat ír a profilja alá hogy csini vagy meg ilyenek nagyon rosszul esett megpróbáltam vele megbeszélni a dolgot de ő csak azt fújta hogy barát de szerintem egy barátnak nem írunk ilyet. már nem tudom mi tévő legyek. szerintetek ??

2019. jan. 7. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Mit írjon a képe alá?

hogy olyan vagy, mint egy tehén? gondókozzámááán

2019. jan. 7. 19:28
 2/5 A kérdező kommentje:
tisztázzunk le valamit ha nem tudsz segíteni akkor ne írj semmit.másrészt pedig te sem örülnél h a apárod a másik nemnek olyanokat irna hogy csini vagy nagyon stb meg beszélnének telefonon s néha.
2019. jan. 7. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Figyú, nagyon gyerek vagy még. Azt írta, hogy csínos a lány, ez egy kedves jelző, amit nem feltétlenül csak a párjára használ az illető. A barátom csak lányokkal barátkozik évek óta, két legjobb barátnője van, s nem néha beszélnek telefonon, hanem gyakran, átmegy vacsorátni, filmezni, ott alszik, és ennyi. Nem csal meg. A lánynak is van barátja. S nem vak vagyok vagy naiv . A két lány barátja nagyon közel áll hozzám is, általuk ismerkedtünk meg. Nem kell ennyire túlreagálni, és hisztizni. Attól hogy együtt vagytok, még nap azt jelenti, hogy te vagy a nap, ő meg egy bolygó, hogy folyton körülötted keringjen.
2019. jan. 7. 20:11
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszod!
2019. jan. 7. 20:19
 5/5 anonim válasza:

En megertelek! Nekem is rosszul esne nagyon, szerintem ez nem szep dolog, ha egy fiunak van baratnoje es egy masik lany kepehez szol oda, hogy nagyon csinos vagy..

Attol, hogy vannak erzelmeid nem azt jelenti, hogy gyerekes vagy, de lehet tenyleg nagyon kozel all hozza es nem ugy gondolja azt a csini szot,..(bar..)

2019. jan. 7. 23:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!