Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nagyon bejon es kiderult h én is neki...

És elkezdett felém közeledni de most kicsit meghátráltam ettől..

Első szerelem szerintetek ezért vagy miért? Én nem értem magam hisz annyira akartam eddig..

2019. jan. 3. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Sokszor van ez.. nagyon bejön és kell de addig volt jó

Ugy értem addig ,,izgalmas” volt de mivel tudod hogy ő is így gondol rád ,már nem izgat

2019. jan. 3. 17:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen és akkor szerinted most mi legyen? :/
2019. jan. 3. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is voltam így. Nálam azért volt ez, mert nem éreztem jól magam egy kapcsolatban. Nem álltam készen egy kapcsolatra fiatalon.
2019. jan. 3. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, nyilván azért, mert első szerelem.

Mit akartál annyira eddig? Azt, hogy végre szerelmes legyél? Vagy hogy végre legyen valaki melletted, ne egyedül kelljen menned ide-oda? Ezt nem árt tisztázni magaddal.

Hogyhogy most mi legyen? Az legyen, hogy tölts vele annyi időt, amennyihez kedved van (nem többet!), igyekezz minél többet megtudni arról, hogy mi érdekli, mik a céljai, milyen ember, mit szeret csinálni, milyen a családja, stb., figyeld, hogy hogyan viselkedik másokkal (barátokkal, idegenekkel, stb.), aztán majd meglátod, hogy mennyire fogod megkedvelni, megszeretni, hogy mennyire tudsz megbízni benne, stb.

2019. jan. 3. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
55%

Csak azért van mert először vagy szerelmes ,és nem tudod mit kéne csinálnom és ezért bizonytalan vagy .

Beszélgess vele ,hagyd hogy nyisson feléd .....így majd alakul szépen lassan .

Ha bármi van írj nyugodtan.

16/L

2019. jan. 3. 18:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!