Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mit csináljak. (? )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak. (? )

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Eddig nem volt normális barátom, mostanában elég sok embert ismertem meg, így lett pár fiú akit elkezdtem érdekelni.

Voltam egy buliban, ahol az egyik fiúval eléggé bejöttünk egymásnak. Utána valameddig beszélgettünk, majd összejöttünk. De most azt érzem, nem vagyok szerelmes. Egyáltalán nem. Nagyon aranyos meg megbízhatónak tűnik, de nem jön be. Úgy érzem, elsiettem a kapcsolatot. Nem akarom megbántani szakítással, mert tényleg kedves, de nem szeretem úgy/ nem fogom szeretni. Nagyon rosszul érzem magam emiatt.

Mit csináljak?

18/L

2018. dec. 18. 17:49
 1/4 anonim válasza:
43%
Egyszerűen csak ne írj vissza neki,ne hívd fel,ne nyiss ajtót neki,ilyenek. Venni fogja a lapot szerintem.
2018. dec. 18. 18:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne csinálj ilyet, hogy nem írsz vissza neki meg nem veszed fel a telefont. Egyszerűen mondd meg neki, mi a helyzet, mindkettőtöknek( de legalábbis neked) jobb lesz, felesleges húzni az időt, ha már döntöttél.
2018. dec. 18. 18:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Az lesz 2., köszönöm a választ.
2018. dec. 18. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, mondd meg neki őszintén és ne sajnáld. Az élet nehéz, kapcsolatok jönnek mennek, majd kiheveri. Majd megöleled és otthagyod ennyi
2018. dec. 19. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!