Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyembem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyembem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomban, aki nagyon bejön, de hallottam, ahogy arról beszélt egy haverjával, hogy ő osztálytárssal nem szeretne összejönni, mert ha esetleg szakításra kerülne a sor, szar lenne mindennap látni. Szerintetek így lehet esélyem nála?

2018. dec. 1. 06:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Először is a fiú nagyon jól áll hozzá. Másodszor, meg mégis honnan tudjuk van-e esélyed, nem látunk bele a fejébe mit gondolhat rólad, hogy viszonyul hozzád.
2018. dec. 1. 07:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A fiúnak bizony igazat adok, mint rengetegen rajtam kívül. Neked is bele kéne gondolnod ebbe, szerintem nem vagy még akkora szerelemben, hogy ne láthasd tisztán a helyzetet.

Én is erősen vallom a "házi nyúlra nem lövünk" elvét, bár már volt hogy az eszem elkalandozott és beleszerettem olyanba akibe nem kellett volna, de szerencsére nem lett semmi végül.

Persze ha vállalod a kockázatot, hajrá.

2018. dec. 1. 07:46
 3/3 anonim válasza:
100%
Először kikéne deríteni,hogy bejössz-e egyáltalán a srácnak.Nekem a volt barátaim többsége osztálytárs volt.Szakítás után előszőr tényleg kínos/kellemetlen volt a hangulat,de ez attól is függ hogy mennyire tudjátok éretten kezelni a dolgot. Ha eltudjátok fogadni,hogy vége és tovább tudtok lépni,akkor semmi gáz nem lesz. De ahoz hogy ezen kelljen aggódnod,először össze kéne jönnötök.Ha tetszel a fiúnak,vagy érdeklődik irántad és egy idő után még jobban bejössz neki,akkor az már nem lesz akadály,hogy osztály társak vagytok.
2018. dec. 2. 15:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!