Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír? (többi lent)
Sziasztok! Nos a sztori a következő: Van egy srác akivel már egy jó ideje beszélek, nem csak chaten. Őszi szünetben minden egyes nap beszéltünk sőt az egyik délután elmentem az egyik barátnőmmel moziba és már sötét volt amikor az állomásra értem és ő lejött elém és haza kísért. Aznap este/éjjel is csomót beszéltünk és célzást is tett arra hogy elmehetnénk ketten moziba. Aztán másnap már nem beszéltünk hanem este én írtam rá hogy fent van e még de nem tűnt valami bőbeszédünek...Azóta nem írt rám, csak előben köszön de semmi más. Már több mint egy hete nem beszéltünk. Nem szeretnék rá írni mert az olyan nyomolús és mi van ha nem is kedvel (úgy) és az elég ciki lenne hogy egyfolytában én keresem őt...Szerintetek miért nem ír?
16/L (ő 17)
Lehet, hogy történt valami családon belül, amitől nincs hangulata senkihez sem. Írj rá és kérdezd meg direktbe, vagy ha találkoztok személyesen kérdezd meg akkor, hogy mi ez a nagy fordulat a "kapcsolatotokban".
De nincs abban semmi nyomulós, ha te írsz rá többször, nyilván valami értelmes mondandóval vagy történéssel. Ne annyit írj, hogy "mizu?" és várd, hogy leírja a napját...
szerintem probald szemelyesen, nővérem 19, és ő is ott kuzd h a pasi nem ir rá,
és 18 évesként ha rámír a lány aki teszik az a legjobb érzés :) és onnantol nem szamit h mien hangulatom volt van stb.. de szerencsere nalam nem tortennek komoly dolgok a csaladunkabn ami miatt rosz kedvu lehetnek, lehet h csak akk ugy erezte h jo lenne, vagy komolyan gondolta, de ő nem akarja emlegetni te meg lehet h nem ugy regáltál rá h ő azt vegye le h egy honap mulva mar a baratnom :::: és ha én lennek a pasi helyeben amit tudok eddig persze.. :D az az h jah ittse lesz semmi :D hisz nem mondtad h okes mikor?
ha elhivok valakit moziba akk az igent várom kulonben énis furcsán érzem magam, egy csaj ismerosom 4 éve akkor... azt irta h okes :D de igazabol varta azt h iranyitsak és elakadtom ott h a tokeltes filmet kivalaszam és irjam h akk erre elmegyunk? ;)
h ezt miert irtam szerintem a moziba valo elhivasnak pár oka lehet egyik tetszel neki, masik baratkent tekint rád még (csak még mert előbb megismerne) az h most miert ilyen lehet h tortent valami, de lehet h az igent várja :D
mindensetre sok sikert :D és mindenkepp beszelges vele élőben és ha tetszel az hamar kiderul :) (szerintem ne vesd fel azt h akk megyunk moziba varj ra) am is mozi uncsi, ha jo a film akk az jó de ha rosz (kitudja elotte meg fura megnezni) akk gond van :D vagyis igazabol egy vacsi, étterembe hív az eleg egyertelmu, de mekiben is akar jobb mint egy moziban, am ez sajat dolgom de nalam unalmassabbat nem ismerek, ha étteremrol mekirol van szo, barmi más :D csak legyen téma(erre egy tipp dupla randi, vagy csak 4-nel ne tobben de kozos kajalas) és lesz téma
sok sikert :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!