Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Így lehet valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így lehet valami?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe szerelmes vagyok a ,,belsője" miatt de külsőleg nem igazán jön be

2018. nov. 10. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ez csak rajtad múlik, lehetséges, hogy később a külsője is megtetszene, de ezt már nem lehet megmondani.
2018. nov. 10. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Már miért ne lehetne? Inkább a belsője jöjjön be és a külsője nem, mint hogy a külsője tetszen, de belülről meg unszimpatilus, ez nem működne, de így, hogy a személyisége tetszik minden rendben :)
2018. nov. 10. 22:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Jöhetnek még ;) Én szeretem az illetőt.
2018. nov. 10. 22:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Előbb- utóbb, ha tényleg szereted a belső értékeit, vonzódni fogsz hozzá külsőleg is.
2018. nov. 11. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:

oszinten van egy lány , 22éves haverommal(komoly stilusu) poenkodtunk és mondta h majd a baratnoje huga megnevel, aztan eleg jol nez kia baratnoje odamentem megkerdeztem tenyleg van egy hugod?? :D (fél éve volt) mesélt rola egy csomo cuki dolgot és azt h sportol, én kondizokvagyis ez fontos valamenyire :D bár kinek mi, taliztunk a lánnyal egy esküvőn, elsore egyertelmuen nem jott be, barna igen gondor haj, dumcsiztunk és és huu belsoje igen tetszik, majd miutan megismertem a csaj is megtetszett, az h kinek milyen a haja tud valtozni, és anyira gondolom nem csunya mert ide már kiirtad vagyis gondolokoztal rajta, belso fontosabb, de mindenkepp kell testi vonzalom is, anelkul romantikus kapcsolatot meg nem lattam

Sok sikert :)

2018. nov. 12. 20:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Aki gondolja az írjon továbbra is😊
2018. nov. 13. 18:57
 7/7 anonim válasza:

Szia! :)

A leírásod alapján már most "bejön" neked. A helyedben én mindenképpen adnék neki egy esélyt.

Hosszú távon sokkal jobb valaki olyannal lenni, akivel élvezed az életet, mint egy külsőleg tökéletes pár mellett kiégni.

2018. nov. 27. 23:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!