Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehet valami?
oszinten van egy lány , 22éves haverommal(komoly stilusu) poenkodtunk és mondta h majd a baratnoje huga megnevel, aztan eleg jol nez kia baratnoje odamentem megkerdeztem tenyleg van egy hugod?? :D (fél éve volt) mesélt rola egy csomo cuki dolgot és azt h sportol, én kondizokvagyis ez fontos valamenyire :D bár kinek mi, taliztunk a lánnyal egy esküvőn, elsore egyertelmuen nem jott be, barna igen gondor haj, dumcsiztunk és és huu belsoje igen tetszik, majd miutan megismertem a csaj is megtetszett, az h kinek milyen a haja tud valtozni, és anyira gondolom nem csunya mert ide már kiirtad vagyis gondolokoztal rajta, belso fontosabb, de mindenkepp kell testi vonzalom is, anelkul romantikus kapcsolatot meg nem lattam
Sok sikert :)
Szia! :)
A leírásod alapján már most "bejön" neked. A helyedben én mindenképpen adnék neki egy esélyt.
Hosszú távon sokkal jobb valaki olyannal lenni, akivel élvezed az életet, mint egy külsőleg tökéletes pár mellett kiégni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!