Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mi is van? 😶

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi is van? 😶

Figyelt kérdés
Egy ideje közelebb kerültem az egyik évfolyamtársamhoz, rengeteget beszélgettünk, szemkontaktus, piszkálódás, szarkazmus volt. Megfogta a kezem, végigsimított az arcomon és rengeteget mosolygott rám, nagyon beleéltem magam, hogy lesz belöle valami, tegnapelőtt pedig összejött egy másik lánnyal. Már az egész suli tudja, smároltak, meg minden, nagyon szerelmesek, azóta pedig másképpen viselkedik. 😥 Mintha csak haverok lennénk, semmi flörtölés, semmi hasonló. Ha tetszettem neki, miért nem kezdeményezett, a másik lánynak meg igen? Vele nem viselkedett úgy, mint velem, elvileg. Ha pedig őt kedvelte és engem nem akkor miért viselkedett így velem? Senki mással nem tett ilyen dolgokat, erre meg összejönnek. 😲 Eléggé csalódott vagyok, mert tényleg azt hittem, hogy alakul valami komolyabb, jobb (mint az exemmel 😝). Kicsit ironikus, hogy annó ő is azért a lányért hagyott el... Össze vagyok zavarodva. 😱 Meg tudjátok mondani hogy miért viselkedett így, miért változhatott meg hirtelen és miért kezdeményezett nála, nem nála?? Elég nyílvánvaló jeleket küldtem, nem hihette azt, hogy nem tetszik, mert sosem utasítottam vissza. 😟
2018. nov. 5. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem te voltál az egyetlen lány,akivel így bánt. Féreg volt,nem a te hibád. Soha többet ne kerülj hozzá közel,akkor se,ha könyörögni fog
2018. nov. 5. 18:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, nem éri meg 😟
2018. nov. 5. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Kár tanácsot adni... Ha akarja úgyis meg fog rakni téged ,te meg hagyod.
2018. nov. 5. 22:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan könnyűvérű, mint azt te hiszed...
2018. nov. 6. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van. Lépj túl rajta. Az is lehet hogy rajtad kívül még 3 lánnyal csinálta ugyanezt. Ne szomorkodj :) egy nap majd jön egy sokkal jobb.
2018. nov. 6. 22:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!