Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért lehet ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Egy ideje bejelöltem a kiszemeltem Facebookon, ott egymásnak néhány képét lájkolgattuk, és most bekövettem Instagramon is még délután, most este láttam, hogy aktív Facebookon, de Instagramon nem reagált még semmit. Pedig néhány instás képe kikerül a Facebookra is, ezek szerint gondolom, összeköttetésben van a Face az Instával, és az akkor nem jelzi az újabb követőket? Mert pl. nekem nincs összekötve a 2, így nem tudom.

18/L

2018. okt. 27. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Mekkora problémák... -.-

Ha akarsz tőle valamit, ne facebookon meg instán keresd, hanem személyesen!

2018. okt. 27. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
elsőnek igaza van, teljesen más, fb-n, és lehet h ő se szereti fb-n kezdeni, (ne legy tul gyors vegen meg futokalndkent fogja fel)
2018. okt. 27. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Az insta és a facebook nem jelez egymásnak. Nincs összekötve. Csak ki rakja a fotóit mindkét oldalra. Simán lehet, hogy csak facebookra ment fel, és instázni nem jutott eszébe. Egyszerre úgysem lehet a kettőn.
2018. okt. 27. 22:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, végre egy értelmes valasz, köszi! 😘
2018. okt. 27. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Jézus...nőlj már fel...!
2018. okt. 27. 23:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Hagyd el
2018. nov. 17. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!