Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez gáz lány létemre?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gáz lány létemre?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy fiú, csak már irtó régen láttam és akkor is csak látásból ismertük egymást, de ő kezdett el nekem köszönni. Aztán elköltözött egy másik városba, és mint megtudtam külföldön tanul, de haza szeretne majd költözni. Hát vettem a bátorságom, bejelöltem Facebookon, és az éppen kirakott posztjait mindig lájkolom, eleinte ő nem lájkolt nekem semmit, de olyan 1-2 hónapja ő is lájkolgatja a képeim, pl. a profképem, amin kacéran nézek kicsit. Úgy érzem, hogy ezek alapján észrevett, és a szülinapján tervezek neki írni. A barátnőim azt mondják, én nyomulok rá és h ez a lajkolgatás szánalmas. Szerintetek?

18/L

2018. okt. 8. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen. A legjobb, hogy ráírsz messengeren!
2018. okt. 8. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is Írj rá! Úgy sokkal jobbak az esélyeid...alakulni fog úgy valami! A barátnőiddel meg sztem ne foglalkozz hogy mit mondanak! Miért manapság mi számít szánalmasnak vagy gáznak! Ez a lájkolgatás már alap szóval nyugi nem gáz!:) Ha kell valami azt minél előbb szerezd meg!! :( Amúgy nincs Facebookom és mégis osztom itt az észt...ez is szánalmas?! :)) sok sikert neked!
2018. okt. 8. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!