Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogyha 15 éves létemre szeretem ha fogdosnak?
Több fiú osztálytársam volt aki megfogott , átolelt... rautott a hatsomra
De én nem egy olcsó r**** vagyok aki szétnyitja a lábait egyből szóval kaptak érte pofont meg mondtam h ne csináljak , de valahogy jó érzés ahogy finoman hozzamer...
Kedves kérdező,szerintem rosszúl fogalmaztad meg a kérdés s emiatt kapsz ilyen sok negatív választ.
Ha arra gondoltál hogy szeretnéd ha a fiúk "finoman hozzád érnének" viszont nincs más fiú aki foglalkozna veled csak a taperolós osztálytársaid, akkor értehtő,hogy miért "szereted" ha fogdosnak. Továbbra is utasítsd el a taperolókat. Mutasd ki hogy ez nem tetszik neked és hogy te gyengéd érintést szeretnél. Ha lesz fiú az osztályban ki érez irántad valamit és nem csak megd*gni szeretne,akkor észre veszed hogy másképp próbál közelíteni hozzád. Ha nem lesz ilyen sem gond, mindenképp egy gyengéd érzéki srácot keress.
(Elnézést kérek ha nem erre gondoltál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!