Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan álljak újra talpra,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ladásguszti1 kérdése:

Hogyan álljak újra talpra, hogyan legyen ismét barátnőm?

Figyelt kérdés

Tavaly kezdtem a gimnáziumot. Akkor az osztályomban nagyon nagyon tetszett egy lány.

Október végén össze is jöttem vele. Mindennél jobban szerettem őt. Együtt síeltünk mindig elhalmoztam virágokkal tiszta szívemből próbáltam mindig mindenből a legjobbat adni neki. Sajnos a félév után úgy döntöttünk a szüleimmel hogy iskolát kell váltanom a tanulmányi eredményeim miatt. Miután iskolát váltottam még tartott a kapcsolat a barátnőmmel viszont már sajnos innen onnan rossz dolgokat is visszahallottam róla. Egyre többet hazudott nekem és én nem bírtam már. Egy idegi roncs lettem. Egyszerűen beleorultem a lányba viszont akkor tudtam hogy el kell engednem. 3 hét múlva térden állva könyörgtem neki hogy fogadjon vissza de nem tette. Azóta hol jobban hol kevésbé hiányzik nem tudok nem rá gondolni őt keresem minden lányban. Az új iskolám furcsa hely. Mások a gyerekek és sajnos az izlesemnek megfelelő lányt nem sikerült találnom egy félév alatt sem. 6 hónapja hogy szakitottam Vele. Azóta lánnyal nem álltam szóba de most megelégeltem a sok lelki fájdalmat, szóval lányok szerintetek mit tegyek? Másik osztályokban láttam szép lányokat az a kérdés hogyan kozelitsem meg őket hogyan legyen barátnőm? Kérlek segítsetek mert ki szeretnék lépni a saját árnyékomból és találni szeretnék valakit akit őszintén szerethetek.

16/F

2018. szept. 28. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Engem megcsalt a barátnőm,erre 2 hete jöttem rá!Pedig majdnem mindig együtt aludtunk, mindig itt lógott nálunk!Anyám még főzött is rá!Erre egy cingár simicskával megcsal?Másnap a gyereket jól megvertem,persze én is kaptam 1-2 öklöst,de az adrenalin miatt nem éreztem semmit!Szerencsére nem tört el semmi,de a gyereknek kiütöttem egy fogát meg betörtem az orrát!A csajt meg elküldtem melegebb éghajlatra!Most kb minden este haverokkal lemegyek inni és eliszom a pénzemet!Nem érdekel semmi!
2018. szept. 28. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát a lány ezek alapján nem szeretett :(

Sajnos

2018. szept. 28. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

21 vagyok :D pusztulnánk ki....

2018. szept. 28. 21:08
 4/4 anonim válasza:
100%
Azt tanácsolom, kezdj el más lányokkal beszélgetni,ne nyomulj, csak ismerkedj akár barátilag. Ha jobban megismered őket, lehet, hogy találsz bennük valamit ami megfog.
2018. szept. 28. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!