Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy álljak talpra?

Hogy álljak talpra?

Figyelt kérdés
Nincs se munkám, se párkapcsolatom, fogytam 10 kilót, nincs semmim.Nem bírom már.Mégis mit tegyek? Félek, hogy lesz még rosszabb is.
2012. júl. 16. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Miből élsz jelenleg? Hány éves vagy és milyen nemű?
2012. júl. 16. 14:02
 2/7 A kérdező kommentje:
22 vagyok, kérek kölcsön barátoktól, családtól, de szinte csak kajára költök, semmi másra, számlák is csak gyűlnek
2012. júl. 16. 14:04
 3/7 anonim ***** válasza:

fiú vagy, vagy lány... ?

bár az az érzésem, hogy fiu

Ha nincs valami egészségügyi korlátozásod(pl. nem emelhetsz nehezet, nem mászhatsz 30 m magasba, stb.),akkor vállalj el akármilyen munkát.

Ha lesz munkád, lesz pénzed(ha kevés, az is több a semminél),ha lesz pénzed,akkor tudsz kaját venni...

Hány kg vagy?

Milyen magas?

Milyen végzettséged van?

2012. júl. 16. 14:19
 4/7 A kérdező kommentje:
lány vagyok, már takarítani is elmennék, de nincs hova, egyszerű emberek vagyunk, protekcióval se tudok bekerülni sehova...
2012. júl. 16. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
A helyi önkormányzat,vagy szociális iroda ,munkanélküli hivatal,szerintem érdeklödj nem e kaphatnál segélyt,akár átmenetit,vagy bármit,ujsággyujtés ,karton,igaz nem sok de adnak érte valamenyi kis pénzt,most csak ennyi ötletem van hirtelen.
2012. júl. 16. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs például valami gyorsétterem a környéken? Vagy eladói állást, főleg lányoknak sokfelé kínálnak. Városban laksz?
2012. júl. 16. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Abbol ahogy ezt megfofalmaztad, vilagos, h el vagy keseredve. Ne felj es csak arra koncentralj,amid van! Van ket kezed ket labad, ket szemed, stb. Ezek gondolom mukodnek is.Biztos vannak szeretteid is. Van, aki gazdag, de fel sem tud kelni az agyabol, vagy eppen nincs senkije. Szoval VAN neked is valamid! OK? :)En is voltam hasonlo helyzetben kulonben. Villanyi Peter hangoskonyvenek hallgatasa sokat segitett nekem! Eloszor is helyre rakta a gondolataimat! Sztem Neked is erre lenne szukseged elsosorban. Aztan lesz mindened, meglatod! ;)
2012. júl. 17. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!