Mit tegyek? Erős személyiségnek tartom magam, de most van egy töréspont. A jogosítvány.2szer buktatak meg mondva csinált okokkal. E miatt olyan mintha depis lennék, holott nem vagyok az. Mit tegyek, hogy talpra álljak?
Figyelt kérdés
#nynsnsnsns
2016. szept. 4. 18:20
1/8 anonim válasza:
Szerintem egy erős személyiség nem itt kérdez, pláne nem ilyen összetákolt kérdést.
2/8 A kérdező kommentje:
Tudni illik, hogy itt nálunk elég magas a buktatási ráta. De engem nem vigasztal, hogy xy ember is megbukott ennyiszer- annyiszor. Nem akarok mással foglalkozni....
2016. szept. 4. 18:23
3/8 anonim válasza:
Figyelj, szerintem emiatt tényleg ne emészd magad. Lehet, hogy téged nem érdekel, hányan buktak meg rajtad kívül, de ez meg az oktatót nem érdekli. Ugyanúgy hasznot akar húzni belőled is, mint mindenkimásból.
Ne kövesd el azt a hibát, amit én! 23 évesen dühömben abbahagytam a vezetést, mert az oktató konkrétan csalt a vizsgán, hogy megbukjak. De most itt vagyok 33 évesen és nincs jogsim. Össze kellett volna szorítani a fogamat és folytatni, mert újrakezdeni évekkel később már nem sok kedvem van.
4/8 anonim válasza:
Jah, biztos azért bukik meg mindenki, mert arrafelé senki nem tud vezetni, aztán pár bukás után átmennek, mert hirtelen annyit javulnak...
Ebben a szakmában mindenki trükközik.
5/8 A kérdező kommentje:
Na utolsó, és utolsó előtti nektek köszi. :)
2016. szept. 4. 18:39
6/8 anonim válasza:
Az egész jogositványszerzés egy rohadt pénzügyi maffia, nehogy már emiatt legyenek pszichiátriai tüneteid. Újra neki kell menni, esetleg oktatót váltani célszerű. Az eddigi oktatód ugy itéli meg, hogy még tud belőled pénzt kihuzni. Kenőpénz? Nagyon ócska az egész jogositványszerzési rendszer. Amúgy én is megbuktam elsőre... azt hittem fölrobbanok, annyira szemetek voltak.
7/8 A kérdező kommentje:
Hello! Oktatom korrekt, nem akarok valtani. Kenopenzt itt nem lehet, megnondta az oktatom. Megyek majd vizsgazni, es egyre jobban ahogy bukok fogynak az eselyek. Nem akarok a pavig eljutni. A masik, hogy 5-6 hetente van vizsga...Ha a penzee mennek miert nem emelik meg a 11 ezret pl 30-49 ezerre es akkor mehet mindneki isten hirevel? hanyok toluk komolyan mondom....
2016. szept. 5. 12:12
8/8 anonim válasza:
Amúgy milyen indokkal buktattak meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!