Mért vagyok ilyen nemnormális?
Figyelt kérdés
Szóval, a helyzet az,hogy például mikor egy videón látok egy autót szétverni, vagy hogy összevernek egy autót, akkor elérzékenyülök és nyomó érzés lesz a mellkasomban (konkrétan sírhatnékom van)...meg mikor kinnt ülök az erkélyen és látok egy autót, imádom nézni a lámpáit, pl féklámpa, index, tolató.. annyit tudni kell, hogy (anyukám mondta) amióta játszottam, soha nem lehetett semmit venni autókon kívül, lehetett nekem katonákat venni, vagy macit, mindig autóztam, reggeltől estig, mindenkit az őrületbe kergettem a brummogással meg egyéb dolgokkal. Imádok autóval utazni, imádok mindent , ami autóval kapcsolatos, egyszer szerelőnél volt az autónk és nagyon hiányzott...
szóval a kérdésem az lenne,hogy miért vagyok ennyire "idióta"?
2016. júl. 2. 23:24
1/5 anonim válasza:
Te egy normális ember vagy. Egyszerű a válasz: Az autó a szenvedélyed, így ha majd dolgozni kezdesz érdemes ebben a szakmában elhelyezkedned és boldog életed lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Már melózok, most rakom le a jogsit, vezettem már párszor, imádtam :D köszi a választ :D
2016. júl. 3. 11:08
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudtam ebben a szakmában elhelyezkedni, központi fűtésszerelőnek tanulok, de érettségi után mindenképp akarok majd okj-sbe autószerelőnek tanulni :D
2016. júl. 3. 11:09
4/5 anonim válasza:
egy kicsit figyelmetlen vagy és a leveled is szétszórt, kapkodós. Javaslom keress fel pszichológust mert lehet figyelemzavaros felnőtt vagy :)
5/5 A kérdező kommentje:
Miért?
2016. júl. 6. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!