Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, annyira fáj hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, annyira fáj hogy belepusztulok? 18/L

Figyelt kérdés

Együtt voltam egy fiúval 2 hónapig, és ez idő alatt én teljesen beleszerettem. Mindenét szeretem, nem csak ahogy kinéz, hanem az egész lényét. Elég érdekes a lelki világom, és a személyiségem (úgy értve, hogy a koromhoz képest más dolgok érdekelnek, máshogy látom a világot picit, mint ahogy a többség), és végre találtam valakit, aki a tökéletes párom. Tudom, hogy fiatal vagyok még ilyet mondani, de tényleg nagyon egy hullámhosszon voltunk/vagyunk.

De elég súlyos belső problémái vannak a srácnak (főként családi háttérből adódóan), és azt is mondta, nem teljesen van még túl az exe által okozott sérelmeken, vagyis úgy érzi nem lenne velem szemben fair, ha ezt folytatnánk.

Én viszont ebbe szinte belehalok, hisz bennem van, hogy az az idő amit együtt töltöttünk mennyire tökéletes volt, és éreztette velem, hogy szeret. És, mivel elmondta, hogy azért kéri ezt a szünetet, mert nem akar nekem rosszat, vagy hülyíteni, ez még nehezebbé teszi az egészet, hisz haragudni sem tudok rá.

Mit tehetnék, hogy múljon ez az érzés? Én tényleg szeretem, és mint embert is megszerettem, ezért az, hogy nem beszélünk, elmondhatatlanul fáj.

Volt már szakításom, de az korrektül lett lezárva, és bár szerettem a srácot, de tudtam, az a legjobb, ha továbblépek. Most viszont fogalmam sincs, mi legyen, elfelejteni egyrészt lehetetlen lenne, másrészt ha sikerülne is, úgy érzem a jelenlegi énemből egy rész kitörlődne.

2018. szept. 23. 23:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen ez a 2 hónap még csak fellángolási idő szak , nagyon becsapós tud lenni , mivel csak a hormonok dolgoznak... Hamar elfogod felejteni !
2018. nov. 19. 04:06
 12/13 Lackókám válasza:
Egy jó szex segít
2019. jan. 4. 08:21
 13/13 anonim ***** válasza:

játssz valami jó komputer-játékkal, kérdező!!!

nekem nagyon sokat használt, azonnal jobban éreztem magam utána, és még nyertem is benne :))) egy kapcsolat szétment,na és akkor mi van, egyedül amúgyis sokkal boldogabb az ember, mint kapcsolatban

2021. jan. 28. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!