Annyira ragaszkodok emberekhez, h szinte belepusztulok a hiányukba, vagy az elengedésükbe. Ez nem normális, mit tegyek?
Nem megy el a zaklatásig, csak belülről fáj.
Nem tudok hosszú barátságokat kialakítani. félek, hogy ha nyitnék, kinevetnek, vagy leráznának... Félek, h félreértem a jeleket. görcsölök, h újra és újra el leszek "dobva"
29/L
Gyermekkorodban mikor volt olyan hogy ott hagytak valahol?
Kinevettek a gyermeki őszinteséged miatt?
1. Gondold végig, próbáld megfogamlazni szavakkal, hogy mit jelent számodra valakinek a vesztesége
2. Írd le, milyen érzéseket kelt benned
3. Keress hasonló érzéseket, eseteket korábbi éveidben
4. Próbáld magadtól elválasztani a korábbi tapasztalataidat
Régebben nálam is ugyanez volt, megpróbáltam a régi tapasztalataimat elválasztani a jelenemtől, felülkerekedni rajtuk.
Mikor megszakítok valakivel egy kapcsolatot, megpróbálom csak akkor megtenni, ha már tényleg nincs rá megoldás, akkor viszont ha elválunk, elfogadom és arra gondolok, hogy NÁLA, a MI kapcsolatunkban (csak abban, nem a gyerekkori kapcsolataimban) nem működött. Ilyenkor megpróbálok valamibe belevetni magam, valami olyat csinálok, ami nagyon leköt, de izgalommal is eltölt (pl készülés egy nyelvvizsgára)
Két idézetet szeretnék Neked mondani: "Az elszakítottság csak egy illúzió" (valójában mind össze vagyunk kötve)
"Csak annak van hatalma amit felruházunk vele"
Remélem sikerül túllépned a problémádon, de ne feledd, hogy mindig van segítség, ha szeretnéd nekem is nyugodtan írhatsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!