Azt hiszem, hogy, megtörtént amit álmodok, normális ez?
Nem tudom, hogy normális-e, de én is egyszer ilyet csináltam.
Azt álmodtam, hogy 17 ezret fizetünk a teszkóban és sokkal több "pontot" kapunk, mint amennyi jár. És tényleg, a 17 helyett hatvanvalahány pontot kaptunk másnap, mert már rá akarták sózni valakire a cuccokat mert a hétvégén lejárt a pontgyűjtő akció. Komolyan!
Igen, ez normális, ha nem túl gyakori :)Kicsit mint a dejavu. Bár érdekes, h az álmodat valóságnak élted meg, miért nem tűnt fel reggel. Mármint hogy-hogy nem úgy keltél fel, h "hm... azt álmodtam, h lecserélte a kerekeket apukám...", és amikor lecserélte, erre nem azt mondtad, h nahát ezt megálmodtam.
Reggel nem emlékszel az álmaidra, akkor hogy lehet valóság érzésed ezekkel kapcsolatban?
Nálam gyakran van olyan, ha:
-sírok álmomban: nagy öröm ér rövid időn belül
-nevetek álmomban, vagy szexelek: baj ér, vagy nehézség
-nagy tűz: veszekedés
Tehetek bármit, próbálhatok bármit, ez mindig így van, egy fajta figyelmeztetés, nem tudom. Sokáig azt hittem, h csak magamnak magyarázom be a dolgokat, és azért alakul így, de előfordul, h már az álmot is elfelejtem, és amikor a fejemre borul a bili akkor jut eszembe az álom újra. (de álmodás után két héten belől eddig mindig megtörténtek a dolgok)
Ami érdekes, az h kb 17 éves korom óta hetente többször álmodtam azzal, h autót vezetek. 24 voltam, amikor be iratkoztam vezetni, majd az oktatóm megváltoztatta az életemet, (azóta lelkitársak vagyunk), az álmok meg elmúltak. Valamiért az életem részévé kellett, h váljon.
Egy hete azt álmodtam, h egy lány, akit addig még nem láttam problémát okoz a kapcsolatomba a párommal, ez 3 napra rá megtörtént.
Utána olvastam,és azt mondják, h vannak visszatérő álmok, azokra figyelni kell. Tulajdonképpen a lelkünk kivetülése. Itt most nem az előre látást értem, hanem a lelkünk belűlről figyelmeztet az igényeiről, meg azokról a dolgokról amiket megoldatlanul hagyunk (pl: aki nagy útkeresésben van, az általában egész este lépcsőkön rohangál)
Alapvetően nem hiszek sem az ezotériába, sem az álomfejtésekben, meg jövendölésekben, de be kell lássam, h ha álmodom, akkor jobb felkészülni.
Igen velem havonta van ilyen pl
Ebédlőbe haverom rámköszönt és mögötte a tanár egy gyerekkel beszélt es mindenki ugyanabban a ruhában volt!
Apa bejött a piros gatyájába és ugyan úgy vette le!
A spar-ba találkozok a mamával és ugyan abba a ruhába van es ugyan azt vett!
Ranézek a dolgozatra és ugyan az van oda irva!
És még sorolhatnám jövő keddig :D De amugy normális, és én mindig akkor jövök rá mikor megtörténik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!