Kérem segítsen valaki! Nagyon kérem én már belepusztulok ebbe! Mit tegyek hogy enyhítsek a szenvedésemen?
Szia! Sajnos az ilyen előfordul ! Minden osztályban van legalább egy ember akit ki közösitenek! Ne aggódj! Ne foglalkozz velük! Sajnos amikor iskolás voltam,én ugyan ebbe voltam benne,csak én nem voltam depressziós!
Annyi tanácsot tudok neked adni,hogy ha van olyan barátod akit úgy érzel hogy a legjobb, beszélgess el vele erről!
Vagy ha van párod akkor vele! Remélem segitettem
116-123, itt pszichológusok állnak egész nap a rendelkezésedre, bármilyen problémával felkeresheted őket!
Biztosan tudnak jó dolgokat tanácsolni.
Én is voltam egyszer hasonló helyzetben, már a végén suliba sem mertem menni, csak engem egy roma közösség pécézett ki magának. De voltak osztálytársaim akik megvédtek,kiálltak mellettem, neked egy sincs ilyen?
Ill. mikor csapatostul jöttek beszóltam hogy egyedül miért nem mer jönni egyik sem?? És úgy elp*csáztam az egyiket,hogy igencsak békén hagyott utána az összes. Tekintélyem lett! Ha ennél rosszabb már nem lehet a helyzet én simán megvédeném magam! + kezdj el járni valamilyen küzdősportra -akár már holnap- én a kick boxot ajánlom! Az edzőid olyan önbizalom löketet és támaszt nyújtanak majd ha elmondod mi a problémád, hogy többet nem fogsz félni senkitől és semmitől. + nem is mernek majd packázni veled!
Ill. én anno még szóltam az osztályfőnökömnek és az igazgatónak is ,rendes volt hál Istennek és azt mondta nekik ha még egyszer piszkálni mernek,kicsapás lesz a vége. Mondjuk az is lett:)
Ezt a küzdősportot gondold át!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!